Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Κατηγορία Lifestyle στις   7:30 μ.μ.  |  Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο!
Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και τι ρόλο παίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος; Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή και σας έχω όλο το ρεπορτάζ στο Vanda"s blog!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι πρόσωπα σαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν ξαναβγαίνουν εύκολα ή και καθόλου μην σας πω, στην ελληνική τηλεόραση! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εμένα, είναι από τους κορυφαίους στην παρουσίαση και θα έπρεπε να διδάσκει σε κάποια σχολή.

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τα νούμερα που έκανε το Fame Story, ή και τα άλλα ριάλιτι που ο ίδιος παρουσίασε κατά καιρούς; Λογικό λοιπόν, με την είδηση για την επιστροφή του Big Brother στον ΣΚΑΙ, να ακούγεται και η επιστροφή του Ανδρέα στην μικρή οθόνη! Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο ΣΚΑΙ έκανε ανατροπή μεγατόνων!

Αρχικά, πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάσει το show, ωστόσο μετά τον ντόρο που προέκυψε και το ΕΣΡ, τώρα προσανατολίζεται σε.... γυναίκα για το τιμόνι της εκπομπής! Ο Ανδρέας, που περίμενε με μεγάλη χαρά το τηλέφωνο να χτυπήσει απογοητεύτηκε στο άκουσμα της παραπάνω είδησης, ωστόσο για εμένα είναι όλα ανοιχτά! Ο ΣΚΑΙ δεν θα αφήσει ένα τόσο δυνατό χαρτί όσο ο Big Brother να πάει χαμένο και ψάχνει να βρει τον καλύτερο! Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσω!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html