"Κωνσταντίνου και Ελένης": Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του "Κατακουζηνού"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Αυτό ήταν το αρχικό όνομα του "Κατακουζηνού"!

Κατηγορία media στις   7:30 π.μ.  |  Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019


Το "Κωνσταντίνος Κατακουζηνός" δεν ήταν το αρχικό όνομα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά για το "Κωνσταντίνου & Ελένης".

Μπορεί λόγω τίτλου -και λόγω γιορτής φυσικά- τα μικρά ονόματα των πρωταγωνιστών να ήταν σίγουρα, ωστόσο το επίθετο και το επάγγελμα του Κωνσταντίνου στην αρχική προκάλεσαν… πονοκέφαλο στους δημιουργούς. Με την ευκαιρία δείτε πώς είναι σήμερα η 17χρονη "Μαιρούλα" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Όπως η ίδια η Άννα Χατζησοφιά αποκάλυψε ότι η έμπνευση για τη βυζαντινολογία προήλθε από ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ το αρχικό επίθετο της λατρεμένης "Κατακουζήνας" ήταν άλλο!



"Το ότι ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός ήταν βυζαντινολόγος προέκυψε από έναν φίλο του Χάρη Ρώμα, ο οποίος όντως εργαζόταν ως βυζαντινολόγος και μας είχε κάνει εντύπωση το επάγγελμά του. Από αυτόν τον φίλο, λοιπόν, εμπνευστήκαμε το επάγγελμα του ήρωα της σειράς.

Κάτι που δεν είναι γνωστό είναι πως δεν είχαμε εξαρχής σκεφτεί να πούμε Κατακουζηνό τον ήρωα. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τον ονομάσουμε Παλαιολόγο, αλλά καταλήξαμε στο ότι πρέπει το όνομα και το επίθετο του χαρακτήρα να αρχίζουν από το ίδιο γράμμα. Είχαμε αυτό το κόλλημα με τον Χάρη", είπε η σεναριογράφος, με όλους εμάς να πιστεύουμε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα έχουμε κάτι καινούργιο να μάθουμε για τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html