Νεκρός σε τροχαίο ο Μαρινάκης! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός σε τροχαίο ο Μαρινάκης!

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:30 μ.μ.  |  Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Ρέθυμνο η είδηση του τραγικού χαμού του 32χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Μαρινάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο στο ύψος της Γεωργιούπολης.

Στην αιματοβαμμένη Κρήτη, η οποία από τις αρχές του 2019 μετράει ήδη 50 θύματα απ;o τροχαία, ήρθε να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο και το όνομα ενός παιδιού ο οποίος υπήρξε πολύ αγαπητός ανάμεσα στις τάξεις των Ρεθυμνιωτών.


Όσοι τον γνώριζαν έχουν να λένε τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Ανοιχτόκαρδος, καλόψυχος και προσιτός, ο Μιχάλης Μαρινάκης διέθετε φιλίες δυνατές και σήμερα φρόντισε άθελά του να τις διακόψει μια για πάντα.
Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!
Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τελευταίο ποστάρισμα του Μιχάλη είχε γίνει μόλις πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Ημέρα κατά την οποία το πανελλήνιο υποδέχτηκε την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια ήταν και ο ίδιος ο Μιχάλης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ένας από τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν! Καλό σου ταξίδι μεγάλε!».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html