Τραγωδία στον Πόρο! Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στον Πόρο! Νεκροί και οι τρεις επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου

στις   6:36 μ.μ.  |  Τρίτη 20 Αυγούστου 2019


Ανασύρθηκαν οι σοροί των τριών επιβαινόντων στο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο. Νεκροί ο Έλληνας χειριστής και οι δυο Ρώσοι επιβαίνοντες που είχαν κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Το ελικόπτερο ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε στη θάλασσα. Μεγάλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει ο Πόρος.


Ανείπωτη τραγωδία έζησε σήμερα ο Πόρος όταν ένα ελικόπτερο με τρεις επιβαίνοντες γκρεμίστηκε στη θαλάσσια περιοχή με τον Γαλατά, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Οι δυο σοροί ανδρών, ρωσικής υπηκοότητας, επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου-Γαλατά εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ενώ λίγο πριν τις έξι ανασύρθηκε ακόμη μια σορός άνδρα από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας. Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλου αγνοούμενου, ενώ ο Πόρος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ηλεκτροδότησης η οποία διακόπηκε μετά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου με καλώδια της ΔΕΗ.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html