Πόσταρε αυτή τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά την έσφαξε! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Πόσταρε αυτή τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά την έσφαξε!

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019



Φρίκη προκαλεί αυτό το έγκλημα με έναν πατέρα να ποστάρει τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά να την σφάζει!

Μια σοκαριστική υπόθεση παιδοκτονίας έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινότητα της πόλης Βάλσαλ στα Δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας. Ο πα-τέρας που φέρεται να έσφαξε ένα βράδυ

με μαχαίρι την οκτάχρονη κορούλα του και κατόπιν να αυτοτραματίστηκε, μία μόλις ώρα αφότου πόσταρε μια φωτογραφία της τρισχαριτωμένης μικρουλας στα social media.

Ο 54χρονος Bill Billingham μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι στο στομάχι του και πιστεύεται ότι, πριν στρέψει το φονικό όπλο στον εαυτό του, είχε σκοτώσει με αυτό την μόλις οκτώ ετών κόρη του, Mylee.

Ο Billingham, που σύμφωνα με έναν φίλο του είχε απολυθεί πρόσφατα από τη δουλειά του σε ένα τοπικό εργοστάσιο, παραμένει στο νοσοκομείο, με αστυνομικούς να φρουρούν το δωμάτιό του.

Μία ώρα προτού γείτονες καλέσουν την αστυνομία στις 9.15 το βράδυ, ο πατέρα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία της κορούλας του ενώ εκείνη έτρωγε πίτσα στο κρεβάτι.



Η μητέρα της Mylee, με την οποία ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση, είχε κάνει like στην ανάρτηση. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα οι γείτονες άκουσαν την γυναίκα να ουρλιάζει έξω από το σπίτι «Μαχαίρωσαν το μωρό μου» και ανήσυχοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το σπίτι της γυναίκας είναι πολύ κοντά με εκείνο του εν διαστάσει συζύγου της, όπου βρισκόταν εχθές η κόρη της, ένα από τα πέντε συνολικά παιδιά

τους. Προφανώς είχε κάποιον λόγο να πιστεύει ότι ο 54χρονος είχε σκοτώσει το οκτάχρονο αγγελούδι τους και γι’ αυτό έτρεξε στο σπίτι του πρώην της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος είναι αδερφός του Mark Billingham, διάσημου σωματοφύλακα στη Βρετανία που έχει στο παρελθόν «προστατέψει» τους Brad Pitt, Angelina Jolie και Tom Cruise.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html