Ανάσα: Εγκρίθηκε επίδομα! 600 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέχρι τις 25 Ιουλίου! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ανάσα: Εγκρίθηκε επίδομα! 600 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέχρι τις 25 Ιουλίου!

Κατηγορία Οικονομία στις   8:30 π.μ.  |  Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ανάσα: Εγκρίθηκε επίδομα! 600 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέχρι τις 25 Ιουλίου!
Στην ώρα του και χωρίς προεκλογικές εκπλήξεις θα πληρωθεί η Γ δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.

Η Γ' δόση αναμένεται να καταβληθεί κανονικά στις 25 Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι το το επίδομα παιδιού Α21 πληρώνεται πλέον ανά δίμηνο.

Ήδη έχει εγκριθεί το κονδύλι ύψους 200 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Α21 Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

Ανάσα: Εγκρίθηκε επίδομα! 600 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέχρι τις 25 Ιουλίου!

Κάτι σαν... κοινωνικό μέρισμα: Επιστρέφουν 1.000 ευρώ εν όψει εκλογών!
Προεκλογικό… δώρο σε χιλιάδες απόστρατους. Θα πάρουν έξτρα αναδρομικά έως 1.000 ευρώ με τη σύνταξη του Ιουλίου. Μετά τις εκλογές θα ζητηθούν επιστροφές χρημάτων από 7.000 συνταξιούχους. Πρόκειται για απόστρατους που πήραν μεγαλύτερα ποσά τον Δεκέμβριο. Τεράστια ανάσα: Επίδομα δώρο πάνω από 600 ευρώ!

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, με τη σύνταξη του Ιουλίου, περίπου 8.500 απόστρατοι θα δουν στους λογαριασμούς τους υπόλοιπο έως και 1.000 ευρώ από τα αναδρομικά.

Και αυτό θα γίνει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο γιατί θα πληρωθούν τα… λάθη που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πολλοί απόστρατοι συνταξιούχοι πήραν ελάχιστα ή και καθόλου από τα αναδρομικά που υποχρεώθηκε να καταβάλει το κράτος μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ειδικά μισθολόγια!

Ανάσα: Εγκρίθηκε επίδομα! 600 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέχρι τις 25 Ιουλίου!

Και ενώ η κυβέρνηση, μέσω του ΕΦΚΑ, αποφάσισε να δώσει… δώρο προεκλογικά σε 8.500 απόστρατους, αποφάσισε και κάτι ακόμα: να μεταθέσει για μετά τις εκλογές (και πιθανόν στην επόμενη κυβέρνηση) τις επιστροφές των αναδρομικών που αφορούν σε 7.000 απόστρατους. Πρόκειται για συνταξιούχους που εξαιτίας των λαθών που έγιναν στα αναδρομικά του Δεκεμβρίου, πήραν περισσότερα και τώρα καλούνται να τα δώσουν πίσω, είτε εφάπαξ είτε με μηνιαία παρακράτηση του 10% της σύνταξης, αν παίρνουν σύνταξη ως 1.000 ευρώ και με το 1/6 του ποσού σύνταξης που υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.

Ο ΕΦΚΑ ειδοποίησε μέσω e-mail τις προηγούμενες μέρες τη Διεύθυνση Συντάξεων του Δημοσίου να ετοιμάσει το αρχείο με τις 8.500 περιπτώσεις συνταξιούχων αποστράτων που έχουν λαμβάνειν έξτρα αναδρομικά και η πληρωμή θα γίνει είτε με τη σύνταξη Ιουλίου που πληρώνεται στις 27 Ιουνίου είτε την 1η Ιουλίου με εμβόλιμη πληρωμή. Σίγουρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html