Θρίλερ με τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια: Το άγνωστο περιστατικό που έσπειρε τον τρόμο πριν πάει στην εκκλησία! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Θρίλερ με τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια: Το άγνωστο περιστατικό που έσπειρε τον τρόμο πριν πάει στην εκκλησία!

Κατηγορία Lifestyle στις   8:17 μ.μ.  |  Τρίτη 18 Ιουνίου 2019


Ένα περιστατικό έσπειρε τον τρόμο λίγο πριν πάει στην εκκλησία η παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, για να τελεστεί ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια!

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα χέρια μου και θα σας μεταφέρω κάθε λεπτομέρεια μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! "Πάγωσε" το βλέμμα της ενώ φορούσε το νυφικό, όπως μου μεταφέρθηκε από άτομο που βρέθηκε κοντά της!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αντάλλαξαν όρκους αγάπης την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα στο Λυκαβηττό κι εκεί βρέθηκε σχεδόν όλη η εγχώρια showbiz!

Ένα χάος, όμως, επικράτησε λίγο πριν φύγει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 από το σπίτι στο οποίο γινόταν η προετοιμασία για να βρει τον έρωτα της ζωής της που την περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ένα μικρό πάρτι επικράτησε στην προετοιμασία της νύφης αφού συγγενείς και φίλες είχαν μαζευτεί για να την ντύσουν, βάψουν και γενικά να ακολουθήσουν το κλασικό πατροπαράδοτο έθιμο!

Γάμος Μπαλατσινού : Το περιστατικό που έσπειρε τον τρόμο λίγο πριν πάει στην εκκλησία η παρουσιάστρια!

Όμως, όλοι μέσα σε εκείνον τον χώρο "πάγωσαν" όταν έγινε κάτι που... θεώρησαν μεγάλη γρουσουζιά, λίγο πριν βγει από την πόρτα του σπιτιού με το ολόλευκο νυφικό της!

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προετοιμασία και πάνω στον πανικό που επικρατούσε στο σπίτι για να είναι όλα στην εντέλεια το νυφικό της "πήρε" από ένα ράφι ένα μικρό καθρεφτάκι που είχε και έπεσε στο πάτωμα κι έγινε χίλια κομμάτια!

Κάποια από τα άτομα που βρίσκονταν στον χώρο σταμάτησαν για λίγα δευτερόλεπτα να γελούν και κοίταξαν κάπως πανικοβλημένα αφού το να σπάσει καθρέφτης θεωρείτο 7 χρόνια γρουσουζιάς!

Βέβαια, μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα σιωπής το πάρτι συνεχίστηκε, τα γυαλιά μαζεύτηκαν και κανείς δεν τον θυμόταν ύστερα από λίγη ώρα...

Βέβαια, για παν ενδεχόμενο φόρεσε ένα βραχιολάκι με μάτι στο χέρι της...

Γάμος Μπαλατσινού : Το περιστατικό που έσπειρε τον τρόμο λίγο πριν πάει στην εκκλησία η παρουσιάστρια!

Αυτά από μένα...
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html