Παρήγγειλε για την κόρη της να φάει, ενώ άφησε τον ανάδοχο γιο της να κοιτάει. Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Παρήγγειλε για την κόρη της να φάει, ενώ άφησε τον ανάδοχο γιο της να κοιτάει. Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   8:30 π.μ.  |  Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντροπιαστικό από το να πληγώνεις ή να εκμεταλλεύεσαι ένα παιδί. Ωστόσο, κάθε μέρα χιλιάδες παιδιά στην Αμερική που βρίσκονται στο σύστημα ανάδοχης φροντίδας βιώνουν την κακοποίηση και την εγκατάλειψη στην πιο ευαίσθητη ηλικία.

Το χειρότερο όμως είναι οι δολοπλόκοι ενήλικες οι οποίοι παίρνουν ανάδοχα παιδιά μόνο και μόνο για να εισπράξουν το μηνιαίο επίδομα. Ο μέσος ανάδοχος γονέας στην Αμερική παίρνει $713 για κάθε παιδί το μήνα. Όταν αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας σαν επιδόματα, στο τέλος μόνο αυτά υποφέρουν. Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα από το “What Would You Do?” μία ανάδοχη μητέρα ευνοεί ξεκάθαρα τη βιολογική της κόρη σε βάρος του ανάδοχου γιου της ενώ τρώνε.

Του λέει ότι κανείς δε θα τον υιοθετήσει, ότι η κόρη της μπορεί να παραγγείλει ό,τι θέλει ενώ αυτός πρέπει να κάνει μέχρι $4 λογαριασμό. Η μητέρα κάνει παρατήρηση σε εκείνον όταν η κόρη της συμπεριφέρεται άσχημα και έτσι κάνει το αγοράκι να κλάψει.

Παρ’όλο που αυτό το κοινωνικό πείραμα αναπαριστά απλά μία κατάσταση, υπάρχουν παιδιά που βιώνουν τέτοια αντιμετώπιση κάθε μέρα. Ακόμα και σε αυτή τη σκοτεινή στιγμή, οι απλοί άνθρωποι σαν εμάς κάνουν τη διαφορά.

Μία γυναίκα σκύβει στο τραπέζι και λέει στο αγόρι ότι θα του πάρει ό,τι θέλει. Τον ρωτάει το όνομα και τον αριθμό του για να αναφέρει τη μητέρα που τον κακοποιεί.

Αυτό το κοινωνικό πείραμα αποδεικνύει ότι όταν βλέπουμε να κακοποιούνται παιδιά, εμείς οι ίδιοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html