Για το στ0ματικό σeξ τι λένε οι χριστιανοί ιερείς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Για το στ0ματικό σeξ τι λένε οι χριστιανοί ιερείς

Κατηγορία Σχέσεις στις   2:30 π.μ.  |  Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Για το στοματικό σεξ τι λένε οι χριστιανοί ιερείς
Καταγγέλλω την παγκόσμια επιχείρηση δυσφήμησης και γενικώτερα τον πόλεμο που δέχεται το στ0ματικό σeξ από κύκλους σκοτεινούς. Δεν έχω στοιχεία, αλλά υπόσχομαι να ερευνήσω αυτό το βρώμικο σχέδιο, για να δικαιωθούν οι υποψίες μου. Πάντα ο έρωτας, η ερωτική πράξη, ήταν στόχος των πιο συντηρητικών οργανώσεων, διότι δικαιολογημένα



θεωρούνταν μια επαναστατική ενέργεια, μια απελευθέρωση του ατόμου επικίνδυνη για την εξουσία. Γνωστά πράγματα αυτά.



Μια ομάδα Βρετανών γιατρών «ανακάλυψε» τους κινδύνους που απειλούν την υγεία όσους κάνουν στ0ματικό σeξ. Ότι, δηλαδή, δεν μεταδίδονται κάποια νοσήματα μονάχα με το συνηθισμένο, το συμβατικό τρόπο, τη διeίσδυση του πe0υς στο αιδοίο, αλλά και με το «τσιμπ0ύκι», και με το «γλυφ0μ0ύνι».



Μόλις πριν από λίγους μήνες γνωστός αρχιερέας, μητροπολίτης μεγάλης πόλεως της Ελλάδος, σε συνέντευξή του στο mega μίλησε για... καρκίνο! Ότι όσοι... ασκούν το στ0ματικό σeξ κινδυνεύουν να προσβληθούν από καρκίνο.



Η εβραϊκή θρησκεία που γέννησε πρώτα τον χριστιανισμό και αργότερα τον μωαμεθανισμό πάντα, ακόμα και σήμερα, λέει στους Εβραίους πως να συμπεριφέρονται σε κάθε τι. Στο πως να ντύνονται, πως να μιλάνε, τι να τρώνε, κάθε πότε προσευχόμαστε, κάνουμε έρωτα κλπ. Έτσι τη βλέπει τη δουλειά και ο χριστιάνος και ο μουσουλμάνος. Αυτονόητο ότι όσο περισσότερο επεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή το παπαδαριό τόσο μεγαλύτερη η εξουσία του.



Ο παπάς δεν είναι γιατρός. Άρα, για να συστήνει ο μητροπολίτης να αποφεύγουμε το στ0ματικό, φαντάζομαι ότι θα του ήρθε με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος. Άλλο ο άνθρωπος της θρησκείας να συμβουλεύει «Όχι» στο τρομπάρισμα του πέους, διότι είναι αμαρτία, διότι το αναφέρουν τα ιερά βιβλία, διότι το είπε ο άγιος Παχούμιος, η οσία Πουλχερία, κι άλλο να το αποφεύγουμε μην πάθουμε καρκίνο.



Αν, δηλαδή, δεν υπάρχουν καρκινογόνες ουσίες στο σπέρμα, στα υγρά των γεννητικών οργάνων, τότε το στ0ματικό σeξ είναι αθώο, πέραν ότι είναι πολύ απολαυστικό.



Απο την άλλη, να βάζετε πρ0φυλακτικό, συνιστούν οι μαλάκες οι Άγγλοι γιατροί. Οι στημένοι. Το κράνος να το φορέσω, ρε, όταν οδηγώ μοτοσυκλέτα. Όχι, ρε, και πρ0φυλακτικό στο... στ0ματικό. Μου την σπας και σε μένα και στην άλλη. Κι αν, λέει, βάλεις στόμα στα γeννητικά 0ργανα της γυναίκας, προηγουμένως να έχεις τοποθετήσει ένα λεπτό πρ0στατευτικό κάλυμμα.



Πάρτε δρόμο, ρε.

apodytiriakias.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html