Η στάση μελομακάρονο στο σeξ:Εσύ την έχεις κάνει;(PHOTOS) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η στάση μελομακάρονο στο σeξ:Εσύ την έχεις κάνει;(PHOTOS)

Κατηγορία Σχέσεις στις   1:30 π.μ.  |  Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017


Οι γιορτές πλησιάζουν... και το σeξ είναι ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον/στην σύντροφό σου. Λίγο το χαρούμενο κλίμα, η ζεστασιά μπροστά από το τζάκι (ή τη σόμπα το ίδιο είναι, δεν πειράζει) ένα δυο ποτήρια κρασί, δε θέλει και πολύ για να ανάψει το πάθος!

Και όταν ανάψει τι κάνουμε; Τα ίδια και τα ίδια; Όχι φυσικά. Σας έχουμε τις καλύτερες στάσεις για να γίνει και το κρεβάτι σας εορταστικό.

Απαραίτητα αξεσουάρ:

Σeξι κόκκινα εσώρουχα ανδρικά και γυναικεία. Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια - (οι πιο τολμηροί χρησιμοποιούν και στολές) πάθος, τρυφερότητα, αγάπη προφυλάξεις και ξεκινάμε.

Η στάση μελομακάρονο



Είναι σαν να τρως και να απολαμβάνεις το σώμα του άλλου όπως ακριβώς κάνεις και με το αγαπημένο σου γλυκό! Η κλασσική στάση 69 αλλά πλαγίως θεωρείται μια από τις πιο παθιασμένες στάσεις στο σεe όχι μόνο λόγω της ταυτόχρονης διέγερσης αλλά και λόγο του ότι μπορείς να απολαύσεις τη μυρωδιά του, τη γεύση του σώματος. Η καθαριότητα εδώ είναι το παν. Πολλά ζευγάρια συνηθίζουν μαζί ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αρωματικά αφρόλουτρα πριν δοκιμάσουν τη στάση αυτή.

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο



Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις: Τα προκαταρκτικά και το στ0ματικό σeξ που έχεις αμελήσει τελευταία. Και μπορείς πράγματι να το κάνεις να μοιάζει σαν μια μεγάλη έκπληξη! Την ώρα που κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ της και χαλαρώνει, γονάτισε μπροστά της και άρπαξε τρυφερά τα πόδια της και ξεκίνα να την διεγείρεις. Αν δεις ότι το απολαμβάνει μπορείς να συνεχίσεις μέχρι να φτάσει σε 0ργασμό. Και εκείνη θα σε ανταμείψει στον δεύτερο γύρο.

H στάση Jingle Balls!


Oι περισσότεροι άνδρες αρέσκονται στα χάδια που κάνει η γυναίκα στους όρχεις. Βέβαια η γυναίκα πρέπει να είναι προσεκτική γιατί μια άγαρμπη κίνηση μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη για εκείνον. Η στάση αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι η γυναίκα μπορεί να χαιδεύει τρυφερά τους 0ρχεις του συντρόφου της την ώρα της σeξουαλικής επαφής και ταυτόχρονα να είναι αρκετά προσεκτική μιας και διατηρεί την οπτική επαφή με τα γeννητικά του 0ργανα.

Πηγή: Boro.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html