ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ανανέωση κάρτας για το κινητό σου(What’s Up,cosmote,κ.α) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τραγωδία στο Μεσολόγγι

Τραγωδία επικρατεί στο Μεσολόγγι, άνδρας σκοτώθηκε σε δυστύχημα με το ανεμόπτερο. Λόγω της έντασης των ανέμων, ο 50χρονος έπεσε στην περιο...

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ανανέωση κάρτας για το κινητό σου(What’s Up,cosmote,κ.α)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   11:00 π.μ.  |  Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016


Η έλλειψη ρευστού και το μέτρο των capital controls μας αναγκάζουν να εκτελούμε ολοένα και περισσότερες συναλλαγές πληρώνοντας με πλαστικό χρήμα. Διαβλέποντας την τάση ακόμα και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν πλέον την δυνατότητα στους πελάτες τους να ανανεώσουν τον χρόνο ομιλίας τους πληρώνοντας με είτε με πιστωτική είτε με χρεωστική κάρτα.
Έτσι η Cosmote, η Vodafone και η Wind δίνουν την δυνατότητα online ανανέωσης του χρόνου ομιλίας ενώ παράλληλα με κάθε ανανέωση προσφέρουν στους συνδρομητές τους και δώρα.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Cosmote παρέχει την δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας οποιουδήποτε ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητού COSMOTE, χρησιμοποιώντας μόνο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Η διαδικασία:
Επίλεξε το ποσό που επιθυμείς μεταξύ 5,10,15,20 ή 30€. Σε περίπτωση που επιλέξεις τα 30€ έχεις επιπλέον δώρο 3€
Συμπλήρωσε το νούμερο του κινητού που θέλεις να ανανεώσεις
Και καταχώρησε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας
Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την εμφάνιση της απόδειξης ανανέωσης, την οποία μπορείς να την αποστείλεις στο e-mail σου, να την αποθηκεύσεις ή και να την εκτυπώσεις
Τέλος, ο παραλήπτης του ποσού λαμβάνει ενημερωτικό SMS με τη συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε.
Για λόγους ασφαλείας οι επιτρεπόμενες ανανεώσεις είναι:
1 αανέωση ανά ημέρα με ανώτερο ημερήσιο ποσό 30€
3 ανανεώσεις ανά εβδομάδα με ανώτερο συνολικό ποσό 60€
5 ανανεώσεις ανά μήνα με ανώτερο συνολικό ποσό 100€
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, θα πρέπει η κάρτα σας να έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών συναλλαγών 3D Secure / Mastercard SecureCode / Verified by Visa.
Mε κάθε ανανέωση από 10€ η Cosmote δίνει δώρο 250MB.
Αν διαθέτετε smartphone Android ή ΙΟS κατεβάστε από το κινητό σας το My COSMOTE App και ανανεώστε το χρόνο ομιλίας σε όποιο καρτοκινητό ή καρτοσυμβόλαιο επιθυμείτε, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς να χρειάζεστε κωδικούς πρόσβασης!
Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να κάνετε ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνετε τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σας.
Τέλος από το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας αφαιρείται το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία, μπορείτε να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας του Vodafone Καρτοκινητού σας online, όπου και αν είστε, ότι ώρα και αν το θελήσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο internet και μια έγκυρη πιστωτική / χρεωστικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, American Express ή και με τη χρήση της ασφαλής υπηρεσίας πληρωμών της PayPal.
Όλα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον αλλά και με όρια ανανέωσης που εξασφαλίζουν ότι δε θα υπερβείτε το ποσό ανανέωσης που σας ενδιαφέρει.
Η υπηρεσία αφορά συνδρομητές Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητού, Vodafone International και Καρτοκινητού Ολυμπιακός.Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...