Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα μέρος της σκληρής αλήθειας – Αίσθηση από την αποκάλυψη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η ακτινογραφία έδειξε μόνο ένα μέρος της σκληρής αλήθειας – Αίσθηση από την αποκάλυψη!

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:10 π.μ.  |  Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Μια ακτινογραφία ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε συμπεράσματα. Το θέμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στη Λαμία...

Το θέμα από τη Λαμία έφερε στο προσκήνιο φιλοζωική οργάνωση της πόλης. Σε ανακοίνωσή της, τονίζεται ότι μέλη της δέχθηκαν κλήση από ηλικιωμένη κυρία που ταΐζει κάποιες αδέσποτες γατούλες στην ‘Αμπλιανη για ένα γατάκι που παρουσίασε ξαφνική παράλυση με έντονες νευρικές κινήσεις.

«Περισυλλέξαμε και μεταφέραμε ένα μικρούλη γατάκι, είναι δεν είναι δύο μηνών, σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, όπου μεταξύ άλλων έγινε και ακτινογραφία. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το γατάκι έφερε δύο βλήματα από αεροβόλο. Η αιτία της παράλυσης του δεν ήταν αυτή…

Πιθανά χτυπήθηκε στο κεφάλι από αυτοκίνητο; Από άνθρωπο; Μήπως από εκείνον που το πυροβόλησε; ‘Αγνωστο! Το γατάκι παρέμεινε για νοσηλεία και αύριο θα δούμε αν θα επιβιώσει. Ελπίζουμε να αναρρώσει» τονίζεται.

Εγκληματικό λάθος σκότωσε ένα πανέμορφο σκυλάκι

H γυναίκα καταγγέλλει ότι χθες Δευτέρα (16-07-2018), πήγε το σκυλάκι της σε κτηνιατρείο της ευρύτερης περιοχής στη Χαλκίδα, προκειμένου να το κουρέψουν.

Οι άνθρωποι όμως που ανέλαβαν το κούρεμα, δεν έβγαλαν από το σκυλί το λουράκι με αποτέλεσμα, κατά την διάρκεια του κουρέματος, να πνιγεί.

Η γυναίκα μάλιστα δεν σκοπεύει να αφήσει το γεγονός να περάσει, αφού σκέπτεται να κινηθεί νομικά.

Μάλιστα, με ανάρτησή της στο Facebook ζητάει από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτηνιατρείο, να επικοινωνήσουν μαζί της, προκειμένου να καταθέσουν.

Το σκυλάκι της γυναίκας


Πηγή: lamiareport.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html