Μεταφορά πτερυγίων ανεμογεννητριών στον Ορεινό Βάλτο - Εντυπωσιακές εικόνες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Μεταφορά πτερυγίων ανεμογεννητριών στον Ορεινό Βάλτο - Εντυπωσιακές εικόνες

στις   3:30 π.μ.  |  Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

anemogenitries-metafora (2)

Η μεταφορά του πρώτου πτερυγίου ανεμογεννήτριας με προορισμό το αιολικό πάρκο στο Περδικάκι Αμφιλοχίας, συνεχίζεται σήμερα για τρίτη ημέρα στα όρια του Δήμου. Αυτή είναι η πρώτη μεταφορά, και οι εμπειρίες που το συνεργείο αποκομίζει σε κάθε μέτρο δρόμου, θα είναι πολύτιμες για τις επόμενες μεταφορές, συνολικά 48 γιαυτό το πάρκο μόνο. Την Τετάρτη το βράδυ (18η Ιουλίου) έγινε διανυκτέρευση στο χωριό Μπαμπαλιό.
Εκεί χθες Πέμπτη αντιμετωπίστηκε με επιτυχία το εμπόδιο από μία κολώνα της ΔΕΗ. Το συνεργείο μεταφοράς με την βοήθεια μιας μπουλντόζας, μεγάλωσε την ήδη προκατασκευασμένη ράμπα πάνω σε μία στροφή του δρόμου, και ο οδηγός του ρυμουλκού της πλατφόρμας που μεταφέρει το τεραστίων διαστάσεων πτερύγιο, με μία πετυχημένη μανούβρα, αρχικά βγήκε εκτός δρόμου, και όταν η άκρη από το πτερό ξεπέρασε την κολώνα, έκανε όπισθεν και  επανέφερε το ρυμουλκό όχημα επί της οδού και συνέχισε την πορεία.
Αν και έχουν γίνει εργασίες αποψίλωσης από κλαδιά δένδρων κατά μήκος του δρόμου, το συνεργείο αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα, ειδικά στις στροφές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η πορεία είναι πολύ αργή, σε μία μέρα προχώρησε λιγότερα από 10 χιλιόμετρα. Την Πέμπτη βράδυ έγινε η 2η διανυκτέρευση στην Μαλεσιάδα.
Σήμερα το πρωί (Παρασκευή) συνεχίστηκε η πορεία με αργό ρυθμό, μέχρι το μεσημέρι μέσο όρο ένα χιλιόμετρο την ώρα. Στις 10.00 το πρωί η πλατφόρμα με το τεράστιο πτερύγιο πέρασε μπροστά από την παλιά ιστορική  πέτρινη γέφυρα της Βέργας.
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό καθώς ο χειριστής της αλλαγής κατεύθυνσης του πτερυγίου, για να μπορέσει ο οδηγός του ρυμουλκού να πάρει την 90 μοιρών στροφή μετά 50 μέτρα, το έστρεψε ψηλά και πάνω από την γέφυρα.
Η πορεία συνεχίστηκε με μεγάλη προσοχή εκ μέρους όλων των μελών του συνεργείου, για αποφυγή των καλωδίων και σωληνώσεων μεταφοράς νερού που περνούν πάνω από τον δρόμο σε κάποια σημεία. Δεν σημειώνονται καθυστερήσεις στα διερχόμενα αυτοκίνητα πέραν των ολίγων λεπτών, καθώς αυτό ρυθμίζεται από αστυνομικούς του τμήματος Εμπεσού και υπευθύνους του συνεργείου μεταφοράς.
Οι μεταφορές θα συνεχιστούν στους επόμενους μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στα αιολικά πάρκα που θα κατασκευαστούν, και οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνται στον οδικό άξονα Αγρινίου- Θυάμου θα πρέπει να το έχουν στον νου τους και αναλόγως να κινούνται!
Απόστολος Κων/νου Καρακώστας
anemogenitries-metafora (1)
anemogenitries-metafora (2)
anemogenitries-metafora (3)
anemogenitries-metafora (4)
anemogenitries-metafora (5)
anemogenitries-metafora (6)
anemogenitries-metafora (1)

anemogenitries-metafora (2)
anemogenitries-metafora (3)
anemogenitries-metafora (4)
anemogenitries-metafora (6)
anemogenitries-metafora (6)
Πηγή: sinidisi.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html