«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»

Κατηγορία Lifestyle στις   1:00 π.μ.  |  Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018


«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διαβαστεί ψύχραιμα!! ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης…»



Δεν πίστευαν στα μάτια τους…





Πέρασαν κι όλας 18 μήνες που έφυγε ο Παντελής Παντελίδης.







Ξέσπασαν σε κλάματα όλοι όσοι διάβασαν το παρακάτω κείμενο.



Δεν είναι πρώτη φορά που φιλοξενώ απόψεις απλών αναγνωστών στο blog μου.



Ανθρώπων καθημερινών που έχουν ωστόσο πολύ πιο σοβαρό κριτήριο απο δημοσιογράφους ετών. Ανθρώπων που αντολαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν γύρω τους με μια πιο ψαγμένη ματιά… και είναι τιμή μου που με ακολουθούν και με διαβάζουν.







Μαθαίνω απο τους ανθρώπους αυτούς. Και τους ευχαριστώ. Ένας απο αυτούς που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του μου έστειλε ένα κείμενο που με συγκλόνισε. Δεν ξε΄ρω αν το έγραψε ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν είναι σχόλιο κάτω απο κάποιο άλλο ρεπορτάζ ή βίντεο στο You tube.



Ξέρω πώς μεσα σε λίγες σειρές ο άνθρωπος αυτός σκιαγράφησε το προφίλ ενός καλλιτέχνη που έγινε απο ένας άσημος πιτσιρικάς του διαδικτύου… Μύθος…



Διαβάστε το:











«Παρακαλώ, το παρακάτω κείμενο να διαβαστεί ψύχραιμα,. ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης έβαλε τη βάση για την καριέρα του μόνος του, αναρτώντας ο ίδιος στο YouTube τα τραγούδια που έπαιζε με μια κιθάρα στην κρεβατοκάμαρα του ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι εκείνα τα τραγούδια του, ακόμα κι αν ήταν ακατέργαστα, είχαν αυτό το “κάτι” που τα έκανε να ξεχωρίζουν, και που ελάχιστα τραγούδια το έχουν ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης είχε ξεχωριστό ταλέντο! KAI όλα αυτά, ΕΣΥ, που σήμερα τον λατρεύεις, ΤΟΤΕ (2012) ΑΚΟΜΑ δεν τα είχες ανακαλύψει! ΟΣΟ χωρίς φραγμούς και “τσουβαλάτα” τα έλεγε μέσα από τα τραγούδια του, ΤΟΣΟ προσεκτικά και μετρημένα τα έλεγε μέσα στις συνεντεύξεις του.



Ο Παντελίδης έγινε ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ Στην Ελληνική δισκογραφία έχουν περάσει ανά τις δεκαετίες αρκετά MEN αντίστοιχα ταλέντα. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ!



Υπάρχει λόγος όμως που ο Παντελίδης, σε αντίθεση, έγινε! O Παντελίδης ήταν μοντερνολαϊκός. Ήταν super star (για τα Ελληνικά δεδομένα) αναμφισβήτητα, λατρεύτηκε φανατικά από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αναμφισβήτητα, γέμιζε ασφυκτικά τα μαγαζιά, όπου εμφανιζόταν αναμφισβήτητα, και τραγουδούσε πάνω σε βουνά από γαρύφαλλα.. Αν δεν ήμουν ο πρώτος, πάντως ήμουν ΣΙΓΟΥΡΑ από τους πρώτους που μίλησαν το καλοκαίρι του 2012 δημόσια εκφράζοντας την ευχάριστη έκπληξη μου για την κυκλοφορία του πρώτου single που Παντελίδη “Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω”!











το τραγούδι αυτό ήρθε σαν ευχάριστη έκπληξη για να ανατρέψει single-handedly το αφόρητα ανιαρό σκηνικό της τότε Ελληνικής δισκογραφίας, που για όλη την προηγούμενη πενταετία μας είχε ταλαιπωρήσει με τα μονότονα “Ελληνικά dance” άσματα, με ένα ατέλειωτο βαρετό ντάπα-ντούπα, που εξανάγκαζε μέχρι και το Βασίλη Καρρά να τραγουδάει βλαχο-techno προκειμένου να έχει μια ευκαιρία να ακουστεί στο ραδιόφωνο!







Ε! Ο Παντελίδης, με ΕΝΑ τραγούδι, κατάφερε να το ανατρέψει όλο αυτό! ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Ο “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ” ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΜΥΘΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ”! στο μυαλό των θαυμαστών του που τον λάτρεψαν και θα τον λατρεύουν για πάντα, ο Παντελής Παντελίδης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ασυμβίβαστος, αυτοδημιούργητος, που θυσίασε την καριέρα του αξιωματικού για να ζήσει το όνειρο του, που τα κατάφερε μόνος του, χωρίς εταιρείες, μανατζαραίους, ατζέντηδες και δημόσιες σχέσεις, χωρίς μάρκετινγκ και διαφήμιση”!



Ο Παντελής Παντελίδης θα παραμείνει για πάντα ο 32χρονος λαϊκός super star, ο άρχοντας της πίστας που τα τραγούδια του ήταν “βγαλμένα μέσα από τη ζωή” και που πέθανε στο απώγειο της καριέρας του, μέσα σε ένα τζιπ με δυο πανέμορφα κορίτσια “, μέσα στην τεράστια ατυχία που τον βρήκε, να χάσει τη ζωή του στα 32 του χρόνια, eγίνε θρύλος.







ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Λυπάμαι τον για την απώλεια του λαμπρου αυτού νέου. Μα πιο πολύ λυπάμαι για τους γονείς του θανόντος που είδαν το βλαστάρι τους να εμφανίζεται ως διάττοντας, αλλα και έτσι να σβήνει πάλι δυστυχώς, παραγκωνίζοντας τις πληγές τους στο χρονοντούλαπο μέχρι να σβήσει το φως τους σε αυτόν τον άδικο κόσμο και να ξανασυναντηθούν και ενωθούν ξανά σε έναν καλύτερο…» πηγή: gossip-tv.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html