Μην κόβετε ρίγανη! Κινδυνεύουμε όλοι… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Μην κόβετε ρίγανη! Κινδυνεύουμε όλοι…

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   8:00 μ.μ.  |  Σάββατο 21 Ιουλίου 2018


Η στήλη διάβασε για τις τρεις συλλήψεις που έγιναν στην ορεινή Ναυπακτία γιατί οι συμπολίτες μας μάζευαν  …ρίγανη. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες λένε ότι αυτό θα συνέβαινε κι αν μάζευαν τσάι!  Να σημειωθεί, δε, ότι η σύλληψη έγινε και γιατί είχαν μαζέψει πάρα πολλή ρίγανη (περίπου δύο τριαξονικά κι ένα ανατρεπόμενο φορτηγό) αλλά και γιατί απαγορεύεται να μαζεύεις ρίγανη πριν την 1η Αυγούστου!

Μα τον  Αη-Λια, που γιορτάζει σήμερα και εδώ και στα Σκόπια(ένεκα ο Ίλιντεν ο αδερφός μας…)πού να το φανταστούν οι τρεις συλλέκτες; Ειδικά αν ήταν τίποτε γερόντια ή τίποτε εκδρομείς αποκλείεται να φανταστούν πως έπρεπε να κανονίσουν διακοπές μετά την 1η Αυγούστου για να μαζέψουν ρίγανη. Αλλά είπαμε, ήταν μεγάλη η ποσότητα οπότε πάνε για… εμπορία!

Λοιπόν, για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: πρώτον και κύριον, πλέον υπάρχει νομιμότητα παντού. Αυτό φάνηκε και με την απόφαση για τα ΜΑΤ που ήταν ενάγων και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Κύριοι πήγατε να μπουκάρετε στην Βουλή; Άρα θέλατε να καταλύσετε το πολίτευμα. Άρα είστε φασίστες. Ε, ξύλο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, γιατί όχι και έξω από τη Βουλή;

Δεύτερον, είναι γνωστό πως όλα αυτά με τις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα, λαθραίο καπνό, λαθραία ρίγανη κλπ. ανήκουν στο παρελθόν, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Κανένα φυτό δεν είναι λαθραίο, οπότε πρόκειται για προπαγάνδα. Και να συνελήφθησαν, βρε αδερφέ, δεν θα πάνε και φυλακή. Εδώ δεν πας φυλακή για άλλα πράγματα. Θα μου πεις ήταν μεγάλη η ποσότητα, είπαμε. Καλά, το βλέπουμε αυτό το θέμα.

Τρίτον, και σημαντικότερο: το ρεπορτάζ είναι ελλιπές. Οι πληροφορίες της στήλης λένε πως δεν πρόκειται για μια απλή ρίγανη, ένα απλό είδος. Είναι ένα γονιδιακά τροποποιημένο φυτό που ανθεί μόνο στη περιοχή και κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, αποκαλύπτεται, δε, μόνο αν πάει κάποιος ξέμπαρκος να μαζέψει στην περιοχή. Οπότε οι αρχές τον αποτρέπουν με ειδικές καταδρομικές επιχειρήσεις.

Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τι μπορεί να θεραπεύσει αυτό το είδος ρίγανης και πόσο βοηθά ήδη την οικονομία της χώρας. Αρκεί να σας πούμε ότι εξαιτίας της βγήκαμε από τα μνημόνια, ενώ και οι Ρώσοι αυτήν θέλουν και διεισδύουν στη χώρα μας κι όχι το Πατριαρχείο, το Άγιο Όρος, την Αλεξανδρούπολη και άλλες τέτοιες αηδίες.

Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε άλλα. Κινδυνεύουμε. Εσείς να συμμορφώνεστε προς την  νομιμότητα, το Κράτος(πλέον)ξέρει. Και προσοχή στη ρίγανη, είναι πολύτιμη.

Υ.Γ. Καταναλώνουμε υπεύθυνα…

η  συντακτική νομοταγής μονάδα
agriniopress.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html