Θρηνεί ο Αυγενάκης: Θα γίνει ο ΒΟΑΚ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Θρηνεί ο Αυγενάκης: Θα γίνει ο ΒΟΑΚ!

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:30 μ.μ.  |  Κυριακή 1 Ιουλίου 2018


Μεγάλη συμφορά χτύπησε τον βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη: Ο Σπίρτζης τα κατάφερε, ο ΒΟΑΚ ξεκινά.
Ότι στη Νέα Δημοκρατία έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους καθώς έκαναν τα πάντα για να πέσει η κυβέρνηση πριν την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και δεν τα κατάφεραν είναι γνωστό.

Έχουν νεύρα που βλέπουν τη χώρα – που αυτοί ισοπέδωσαν – να σώζεται, είναι εμφανές. Η ρητορική μίσους είναι καθημερινό φαινόμενο εκ μέρους του παλαιοκομματισμού στο δημόσιο διάλογο.

Αλλά αυτός ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεπέρασε τα όρια! Επιδεικνύοντας μικροπολιτικό πανικό και υποτιμώντας τη μνήμη και την κρίση των πολιτών της Κρήτης, επιτίθεται στην κυβέρνηση επειδή η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης από όνειρο δεκαετιών γίνεται πράξη!

Μήπως τον αδικούμε; Μήπως ο βουλευτής Ηρακλείου είχε… δουλίτσες και δεν είχε καταλάβει πόσες χιλιάδες ψυχές χάθηκαν στον δρόμο – ντροπή για την Ελλάδα, στην Εθνική Οδό – σκοτώστρα που διασχίζει το μεγαλύτερο νησί της πατρίδας;

Ας τον βοηθήσουμε εμείς: Από το 2010 μέχρι το 2013, περισσότερα από 1.500 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη εκ των οποίων τα 486 στον Βόρειο Οδικό Άξονα, έναν κακοφτιαγμένο δρόμο η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε το 1965 και ολοκληρώθηκε (με τον άθλιο τρόπο που όλοι όσοι μένουν ή επισκέπτονται το νησί γνωρίζουν) λίγα χρόνια μετά.

Δες το παρακάτω βίντεο, Λευτέρη από τη βουλή. ΕΣΥ τα λες αυτά τα στοιχεία, Αυγενάκη, στις 29 Ιανουαρίου 2013, σε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών της κυβέρνησης Σαμαρά:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html