Κοιμήθηκαν στο στρώμα θαλάσσης και όταν ξύπνησαν είδαν εικόνες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Κοιμήθηκαν στο στρώμα θαλάσσης και όταν ξύπνησαν είδαν εικόνες που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:00 π.μ.  |  Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Απίθανη περιπέτεια σε παραλία στα Βρασνά στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστές ένας 47χρονος και ένας 11χρονος που έκλεισαν τα μάτια, πάνω στο στρώμα θαλάσσης...

Λαχτάρισαν δύο αλλοδαποί παραθεριστές στη θαλάσσια περιοχή των Βρασνών, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν απολαμβάνοντας το μπάνιο τους πάνω σε φουσκωτό στρώμα, παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν στην ακτή.

Επρόκειτο για έναν 47χρονο και έναν 11χρονο που περισυνελέγησαν τελικά από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και είναι καλά στην υγεία τους. Όπως έγινε γνωστό, οι άνεμοι τους παρέσυραν σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, ενώ για βοήθεια έσπευσε 42χρονος φίλος τους που επίσης περισυνελέγη από το Λιμενικό.

Στο μεταξύ, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 64χρονος αλλοδαπός από τη θαλάσσια περιοχή αλιευτικού λιμένα Νέας Μηχανιώνας. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου διενεργεί η αρμόδια Λιμενική Αρχή.

Η δραματική διάσωση γυναίκας στην Κρήτη
Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διάσωση της 55χρονης Ρωσίδας η οποία έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα, ανοιχτά της ακτής του Ρεθύμνου, επειδή το θαλάσσιο στρώμα της είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα, δημοσίευσε η Frontex.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί από τις 15.00 το μεσημέρι όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα του ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία. Κανείς δεν είδε ξανά την γυναίκα ενώ στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα. Είκοσι ώρες αργότερα και μετά από αγωνιώδη αναζήτηση από το λιμενικό που απέβη άκαρπη, η γυναίκα βρέθηκε τελικά γύρω στα 7 ναυτικά μίλια μακριά από την ακρή από ένα πιλότο της Frontex, ο οποίος περιπολούσε την περιοχή για λέμβους παράνομων μεταναστών.

Ο πιλότος έδωσε το στίγμα στο Λιμενικό και αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος του λιμεναρχείου Χανίων που συμμετείχε στις έρευνες και στο οποίο επιβιβάστηκε η τουρίστρια.


newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html