Αυτοκίνητο απέφυγε για χιλιοστά το ατύχημα όταν ένα μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Αυτοκίνητο απέφυγε για χιλιοστά το ατύχημα όταν ένα μικρό παιδί πετάχτηκε στον δρόμο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   7:30 π.μ.  |  Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Η παρολίγο τραγωδία αποφεύχθηκε εξαιτίας των ταχύτατων ριφλέξ του οδηγού, όμως σε άλλες περιπτώσεις οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές.

Οι κίνδυνοι που ελοχεύουν σε κάθε δρόμο όταν διασταυρώνονται οχήματα με πεζούς θα πρέπει να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή στα μυαλά όσων κυκλοφορούν είτε με τα πόδια είτε μέσα σε αυτοκίνητα και πάνω σε δίκυκλα, καθώς μία απερισκεψία της στιγμής μπορεί να αποβεί μοιραία.

Κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από την ενσωματωμένη GoPro κάμερα στο κράνος ενός μοτοσυκλετιστή σε δρόμο του Μπόλτον της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένα ανήλικο αγόρι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο με παραλίγο ολέθριες συνέπειες.

Το μικρό αγόρι έπαιζε με φίλο του, όταν στην προσπάθειά του να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο παραλίγο να χτυπηθεί από διερχόμενο όχημα, το οποίο ευτυχώς πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως.

Ο σοκαρισμένος οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα σταματημένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα είχαν μόλις συμβεί, ενώ ο μοτοσυκλετιστής που κατέγραψε το συμβάν εφιστά την προσοχή σε όλους όσους οδηγούν σε κατοικημένες περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς τα μικρά παιδιά αγνοούν πολλές φορές του θανατηφόρους κινδύνους.


gazzetta.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...