Τρομερά πράγματα: Ο Ρόντμαν έβαλε τα κλάματα για την ιστορική συνάντηση Τραμπ – Κιμ! (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Τρομερά πράγματα: Ο Ρόντμαν έβαλε τα κλάματα για την ιστορική συνάντηση Τραμπ – Κιμ! (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   11:00 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Δεν  μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν για την περίφημη συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η συγκίνησή του ήταν μεγάλη (δείτε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό), καθώς είναι χρόνια επιστήθιος φίλος του Βορειοκορεάτη ηγέτη. 

Ο εκκεντρικός σούπερ σταρ εμφανίστηκε στο CNN, φορώντας καπελάκι «Make America Great Again»  (σ.σ. προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ) και μίλησε για τη φιλία του με τον Κιμ και πόσο αυτή του είχε στοιχίσει. 

«Όταν είπα αυτά τα πράγματα και γύρισα στις ΗΠΑ, έλαβα τόσες πολλές απειλές για τη ζωή μου. Τόσες απειλές ενώ προστάτευα τα πάντα. Πίστευα στη Βόρεια Κορέα. Δεν μπορούσα καν να πάω σπίτι μου. Έπρεπε να κρυφτώ για 30 μέρες. Αλλά κράτησα το κεφάλι μου ψηλά. Ήξερα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Το ήξερα. Ήμουν ο μόνος», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην άρνηση του Ομπάμα να τον δεχτεί. 

Ο Ρόντμαν μίλησε για τα ταξίδια του στη Βόρεια Κορέα, για τη σχέση του με τον Κιμ και περιέγραψε ένα περιστατικό: Ήθελε να κάνει ένα δώρο γενεθλίων στον Κιμ Γιονγκ και του είπε πως θα του έφερνε μια ομάδα μπάσκετ στην Πιονγκγιάνγκ.

«Αλήθεια μπορείς να το κάνεις αυτό;» τον είχε ρωτήσει ο Κιμ. «Μπορώ» είχε απαντήσει ο Ρόντμαν. «Δεν ήξερα αν μπορούσα» αποκάλυψε στο CNN. Και αφού έκανε διαφήμιση σε εταιρία που είναι χορηγός του και είπε πόσο τον βοήθησε, κατάφερε να μαζέψει μια ομάδα και να πάει για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

«Κανείς πριν από εσένα δεν είχε τηρήσει τις υποσχέσεις του σε εμένα και το λαό μου», είπε ο Ρόντμαν πως ήταν η αντίδραση του Κιμ Γιονγκ Ουν. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, σε ένα από τα ταξίδια του Ρόντμαν στην Πιονγκγιάγνκ, του είχε ζητήσει να μεταφέρει ένα μήνυμά του στην Ουάσινγκτον. Πως αν οι ΗΠΑ απέσυραν τις δυνάμεις τους από τη Νότια Κορέα, εκείνος θα δεχόταν να μιλήσει.


newpost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html