Δεν ξανάγινε! Σκύλος - καβοδέτης αφήνει άφωνους τους τουρίστες στο λιμάνι της Μυκόνου! (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Δεν ξανάγινε! Σκύλος - καβοδέτης αφήνει άφωνους τους τουρίστες στο λιμάνι της Μυκόνου! (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:30 μ.μ.  |  Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ο μικρόσωμος Πασκουάλε λύνει και δένει στο λιμάνι της Μυκόνου...
Φοράει ένα μπλε ναυτικό φουλάρι με άγκυρες και μόλις ένα πλοίο μπει στο λιμάνι του νησιού, τρέχει, αρπάζει το βιλάι που ρίχνεται αρχικά στην προβλήτα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου και κατόπιν το μεταφέρει με ταχύτητα στους καβοδέτες επισπεύδοντας έτσι το έργο τους!
Δεν πρόκειται ωστόσο για άνθρωπο αλλά για σκύλο! Ένα πανέξυπνο, βραχύσωμο καφετί τετράποδο που… ξέρει καλά τη δουλειά του καβοδέτη και τα στάδια της πρόσδεσης των πλοίων! Γραπώνει σβέλτα με τη μουσούδα του το βιλάι και στη συνέχεια οι… άνθρωποι «συνάδελφοί» του αναλαμβάνουν τα περαιτέρω…

Ο ευφυής, σκύλος – καβοδέτης που ακούει στο όνομα Πασκουάλε είναι οχτώ ετών και πήρε το όνομά του από το Πάσχα, ημέρα κατά την οποία ήρθε στη ζωή. Έχει γίνει η ατραξιόν του λιμανιού της Μυκόνου! Φορώντας τα διακριτικά του... επαγγέλματος, δηλαδή το ναυτικό φουλάρι του, τραβά επάνω του κάθε φορά που τρέχει για να κάνει τη... δουλειά του, όλα τα βλέμματα και αφήνει άφωνους τους τουρίστες που τον αντικρίζουν και παρακολουθούν με έκπληξη το περίεργο και ευτράπελο θέαμα ενός σκύλου σε ρόλο καβοδέτη!


Λέτε να κλέψει τη δόξα του περίφημου πελεκάνου Πέτρου; Γιατί όχι;

Ο Πασκουάλε τουλάχιστον εργάζεται... «σκυλίσια» μέσα στην τουριστική σεζόν και δεν έχει χρόνο να προβάλλει τον εαυτό του ανάμεσα στο διεθνές τουριστικό κοινό του διάσημου παγκοσμίως νησιού. Είναι από μόνος του ζωντανή διαφήμιση και μάλιστα εν ώρα εργασίας!


parianostypos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...