Ο σκύλος αυτός κλαίει ασταμάτητα μετά την επέμβαση - Ο τρόπος που τον παρηγορεί ο γιατρός του λυγίζει το διαδίκτυο (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Ο σκύλος αυτός κλαίει ασταμάτητα μετά την επέμβαση - Ο τρόπος που τον παρηγορεί ο γιατρός του λυγίζει το διαδίκτυο (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   8:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Αυτός ο σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει ύστερα από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε 

Ο κτηνίατρος τον αγκαλιάζει σαν μωρό και αυτό ηρεμεί!

Ο κτηνίατρος δεν είναι μόνο ένας γιατρός για τα ζώα, αλλά πάνω από όλα, ένας άνθρωπος φιλόζωος που με κάθε ευκαιρία τα φροντίζει και τους δείχνει την αγάπη του.

Ο μικρός σκύλος Meesha που μεγάλωνε μέχρι τότε σε ίδρυμα, αφού η οικογένειά του δεν μπορούσε πια να το φροντίζει, έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μόλις άρχισε να συνέρχεται σιγά σιγά από την αναισθησία, ο σκύλος ένιωθε περίεργα με τις αλλαγές στον οργανισμό του και δεν μπορούσε να σταματήσει τα κλάματα.

Ο κτηνίατρος συγκινημένος από την αντίδραση του σκύλου, τον έσφιξε σφιχτά στην αγκαλιά του σαν μωρό και του πρόσφερε την αγκαλιά και τα φιλιά που είχε ανάγκη για να ηρεμήσει. Λίγο αργότερα ο σκύλος συνήλθε και το βίντεο αυτό "άγγιξε" πολύ κόσμο.

Ο Meesha τώρα χαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει τη ζεστασιά ενός σπιτιού και μιας οικογένειας που τον αγαπά και τον φροντίζει. 

Δείτε το βίντεο:

Σας άρεσε; Πατήστε...