Σου παγώνει το αίμα: Αυτό είναι το κορυφαίο θρίλερ της χρονιάς! (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Σου παγώνει το αίμα: Αυτό είναι το κορυφαίο θρίλερ της χρονιάς! (video)

Κατηγορία Περίεργα στις   8:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Έχουμε 4 καλούς λόγους για να το πιστεύουμε αυτό

Θα έχεις κάθε δίκιο να μας βρίζεις, να μας την πεις, να μας κράξεις γενικά βρε αδερφέ, μιας και τείνουμε συνεχώς εδώ στο Menshouse να ανακηρύσσουμε πράγματα, ταινίες, ανθρώπους, τα καλύτερα στον τομέα τους. Είμαστε τέτοιοι τύποι. Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε το καλύτερο, μας αρέσει να απονέμουμε βραβεία. Και μετά μας αρέσει να ρίχνουμε από το θρόνο τους αυτούς που εμείς ανεβάσαμε. Αλλά κι εσύ είσαι της κάστας μας. Γι΄αυτό θα συμφωνήσεις μαζί μας για το ότι το Suspiria είναι πιθανότατα ένα θρίλερ-horror-μυστήριο που θα μας απασχολήσει πολύ.

Όχι τόσο φέτος. Όσο στην αυγή του 2018. Κι αυτό γιατί κυκλοφορεί στις αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, οπότε υποθέτουμε ότι στην Ελλάδα ίσως να έρθει λίγο αργότερα. Αυτά είναι πάντως τα περιφερειακά που αφορούν την ταινία. Τα βασικά θα έρθουν από δω και πέρα. Και αυτά οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για ένα πολλά υποσχόμενο θρίλερ-horror. Ένα θρίλερ που έρχεται σε μια χρονιά που είχαμε το A Quiet Place, άρα επιβεβαιώνεται η αίσθηση ότι το είδος βρίσκεται και πάλι στα πολύ πάνω του.

1) Το Suspiria είναι ένα όνομα που στους φανατικούς του είδους χτυπάει καμπανάκι. Ναι, καλά θυμάσαι. Είναι ένα από τα καλύτερα φιλμ του ευρωπαϊκού σινεμά στη δεκαετία του ’70 και από τις κορυφαίες ταινίες του είδους. Άλλωστε μιλάμε για έναν μετρ, τον Ντάριο Αρτζέντο. Ιταλός ο κύριος.
2) Αυτή την ιταλική καταγωγή και κληρονομιά θέλει να τιμήσει ένας άλλος Ιταλός. Ο Λούκα Γκουαντανίνο, που για πολλούς εξ ημών έγινε γνωστός με το Call Me By Your Name, πάει σε κάτι άλλο. Κάτι που μόνο στο άκουσμα ιντριγκάρει.

3) Κεντρική του πρωταγωνίστρια είναι η Ντακότα Τζόνσον. Μια Ντακότα που τη εξαιρέσει του Black Mass, έχει κολλήσει στο 50 Αποχρώσεις. Αυτός ο ρόλος είναι μια ευκαιρία. Μεγάλη ευκαιρία. Ιδίως από τη στιγμή που στο πλάι της βρίσκεται το πουλέν των περισσότερων σκηνοθετών, η Τίλντα Σουίντον. Εκτός του Τζιμ Τζάρμους, ο Λούκα Γκουαντανίνο την έχει πάντα στα υπ΄όψιν του. Η Τίλντα είναι από τις πιο ταμάμ φιγούρες για horror και μυστήριο. Στα συν και η παρουσία της νεαρής Κλόε Γκρέις Μόρετζ, που αναζητά το ρόλο που θα την ανεβάσει επίπεδο. Υπάρχει και η σύνδεση με το παρελθόν, αφού στο remake βλέπουμε και την Τζέσικα Χάρπερ, την Σούζι Μπάνιον του αυθεντικού Suspiria.

Πάρε και το trailer ως τέταρτο λόγο.


Πείστηκες για το θέσφατο του τίτλου;

menshouse.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...