Συγκλονίζει ο σύζυγος της γυναίκας που μαχαίρωσαν ληστές: Παραλίγο να της κόψουν την καρωτίδα (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συγκλονίζει ο σύζυγος της γυναίκας που μαχαίρωσαν ληστές: Παραλίγο να της κόψουν την καρωτίδα (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο ληστής εισέβαλε στο κατάστημα ψιλικών και αφού άρπαξε χρήματα και κοσμήματα που φορούσε η 58χρονη ιδιοκτήτρια, δεν δίστασε να τη μαχαιρώσει στον λαιμό. Στη συνέχεια η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που βρισκόταν στο σημείο, τον καταδίωξε και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα πιο πάνω. Ο σύζυγός της γυναίκας, Θεόδωρος Γιαλαμάς, μίλησε στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Μιας και έχουμε τρομερή δημόσια υγεία, ευτυχώς και την έσωσαν, αν δεν την πήγαινα στο Διαβαλκανικό Κέντρο μπορεί να την χάναμε. Ευτυχώς, σταμάτησε η αιμορραγία και από ότι μου είπαν οι γιατροί έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ήμασταν 6 ώρες στον διάδρομο του νοσοκομείου, αναγκαστήκαμε και πήραμε στο Διαβαλκανικό για να την μεταφέρουμε, και καλά που κάναμε έτσι" τόνισε.

"Η γυναίκα μου τακτοποιούσε τα ράφια όταν μπήκε αυτός, δεν τον είχε δει, με την απειλή μαχαιριού πήρε τα λεφτά, η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει με ληστεύουν. Ευτυχώς πρόλαβε και γύρισε το κεφάλι της και το μαχαίρι την βρήκε κάτω από το αυτί, αλλιώς θα της είχε κόψει την καρωτίδα. Δυστυχώς, η μόνη ασφάλεια που έχουμε είναι ότι περνάει κάποιος με ένα μαχαίρι και σου παίρνει τη ζωή, αυτά τα λίγα" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:


enikos.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html