Tο φιλί των αθλητριών προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η η ομοσπονδία τους αποστόμωσε όλους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Tο φιλί των αθλητριών προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά η η ομοσπονδία τους αποστόμωσε όλους

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η λίγκα του ράγκμπι της Αυστραλίας (NRL) δημοσίευσε τη φωτογραφία με το φιλί δύο αθλητριών μετά από έναν αγώνα ράγκμπι και αμέσως στις αντιδράσεις υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια

Δύο παίκτριες, η Karina Brown και η Vanessa Foliaki, αντίπαλες στο γήπεδο, αλλά ζευγάρι στη ζωή, φιλιούνται μετά από αγώνα στο Σίδνεϊ.   Οι δύο γυναίκες είναι ζευγάρι από το 2014, αλλά αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες.   

Η φωτογραφία στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας στο facebook, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλοί έσπευσαν να επαινέσουν την απόφαση για δημοσιοποίηση μιας τέτοιας στιγμής   Όμως δεν ήταν όλοι χαρούμενοι... Ενδεικτικά κάποιος έγραψε «Κρατήστε τα φιλιά σας εκτός γηπέδου» και ένας άλλος κατηγόρησε τη λίγα που σεξουαλικοποιεί το σπόρ.   

Το NRL όμως προτίμησε να μη σβήσει τα μηνύματα και απάντησε σε όλα: «Καλώς ήρθες στο 2018... ανυπομονούμε να σε έχουμε κοντά μας», έγραψε σε έναν άνδρα φαν.


Σε όσους υποστήριξαν ότι δίνεται μια σεξουαλική χροιά στο πρωτάθλημα: «Αν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφία του Cooper Cronk και της γυναίκας του Tara να φιλιούνται, τότε μπορούμε να μοιραστούμε και αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της Brown και της Foliaki».   

Την περασμένη εβδομάδα, το NRL βραβεύθηκε με το 2018 Pride in Sport. Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις αθλητικές οργανώσεις που έχουν την υψηλότερη κατάταξη στον δείκτη Pride in Sport - ένα σύστημα συγκριτικής αξιολόγησης που «αξιολογεί» τις εθνικές και κρατικές αθλητικές οργανώσεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες, τα προγράμματα και τις πολιτικές που σχετίζονται με τους LGBT.

e-radio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html