«H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor, τη λυπόμουν! Είχε παχύνει κιόλας δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε…» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

«H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor, τη λυπόμουν! Είχε παχύνει κιόλας δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε…»

Κατηγορία Lifestyle στις   11:00 π.μ.  |  Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

"Στο θέατρο η Κωνσταντίνα; Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο"!

Η Μαρία Ιωαννίδου κάθισε στο πάνελ του Πρωινό την Τετάρτη και σχολίασε μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής τα θέματα. Όταν έφτασαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε να πει λίγα παραπάνω…

«Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν της πάει η τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν κεντρική παρουσιάστρια, εγώ δεν την έβλεπα, ούτε κι ο κόσμος βέβαια. Έχει άλλα προσόντα… όχι στην τηλεόραση. Με αυτή τη φωνούλα που έχει… Δεν της πάει η τηλεόραση.

Στο Survivor υπέφερε μωρέ το κορίτσι, τη λυπόμουνα! Είχε παχύνει κιόλας, δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει, λαχάνιαζε… Έκανε όμως ό,τι μπορούσε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Όταν την ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης «Αν την δείτε στο Μαριχουάνα Stop δίπλα σας;», η ηθοποιός απάντησε αυθόρμητα: «Χριστός και Παναγία! Είμαστε σοβαρή παράσταση, δεν νομίζω ο Βάλαρης να μου κάνει κάτι τέτοιο»!


zappit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html