Ο ροκ σταρ που πέθανε από μια ασθένεια που «έτρωγε» τις σάρκες του « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Ο ροκ σταρ που πέθανε από μια ασθένεια που «έτρωγε» τις σάρκες του

Κατηγορία Περίεργα στις   10:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Κάποια στιγμή μάλιστα κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από ένα ταξίδι στα κανάρια νησιά το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο επειδή οι συνεπιβάτες του δεν άντεχαν τη μυρωδιά της σαπισμένης σάρκας και έκαναν εμετό.

Ο 58χρονος Ρώσος ροκ σταρ Αντρέι Σουτσίλιν έπασχε από μια ασθένεια που ονομάζεται necrosis και κατά την οποία οι σάρκες του ασθενούς σαπίζουν και αποσυντίθενται. Οι πληροφορίες λένε ότι κόλλησε κάποιο μικρόβιο που ευθύνεται για αυτή την ασθένεια στις διακοπές που είχε πάει πρόσφατα στα Κανάρια νησιά.

Κατά την επιστροφή του το σώμα του άρχισε να αποσυντίθεται και ενώ το αεροπλάνο του έπρεπε να προσγειωθεί στο Άμστερνταμ, προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Φάρο στην Πορτογαλία, επειδή οι συνεπιβάτες του έκαναν μαζικά εμετό αφού δεν άντεχαν τη βρώμα που ανέδυε από τις σαπισμένες του σάρκες. Αρχικά ο πιλότος του ζήτησε να κλειστεί στην τουαλέτα του αεροπλάνου, αλλά και έτσι η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη.

Ο Σουτσίλιν που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους Ρώσους κιθαρίστες στη ροκ σκηνή της χώρας, εξέπνευσε έναν μήνα μετά σε νοσοκομείο της Μόσχας
Σας άρεσε; Πατήστε...