Καιρός – Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχεται κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα - Πού και πότε θα χτυπήσει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καιρός – Προειδοποίηση Καλλιάνου: Έρχεται κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα - Πού και πότε θα χτυπήσει

Κατηγορία Καιρός στις   8:00 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Για έναν… αναποφάσιστο καιρικά Ιούνιο κάνει λόγο ο Γιάννης Καλλιάνος – Αναμένεται θερμή εισβολή από τις απόμενες ώρες - Στα τέλη της εβδομάδας κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα - Πού και πότε τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα

Για κακοκαιρία που ενδεχομένως να φέρει ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος. Ωστόσο, όπως γράφει στο Facebook από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου. 

Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
«Σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο καιρός θα είναι άστατος με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά τμήματα (από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη) συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των περιοχών του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ασφαλώς θα εκδηλωθούν και στο Ιόνιο μπόρες και τοπικές καταιγίδες, όπως και σε περιοχές των νησιών του Αιγαίου. Μάλιστα, στο Αιγαίο, διαφαίνεται ότι περισσότερο θα επηρεαστεί η Κρήτη διότι στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου τα φαινόμενα θα είναι πολύ τοπικά» αναφέρει χαρακατηριστικά o Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html