Ποιά "τυχερή" τον έχει άντρα - Νεκροθάφτης έφερνε δουλειά στο σπίτι μέχρι που το ανακάλυψε η σύζυγος του και... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ποιά "τυχερή" τον έχει άντρα - Νεκροθάφτης έφερνε δουλειά στο σπίτι μέχρι που το ανακάλυψε η σύζυγος του και...

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 π.μ.  |  Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018


Ο νεκροθάφτης, ονόματι...Άντον Γκόντφρι, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο από καρδιακή προσβολή, διηύθυνε ένα γραφείο τελετών, το οποίο έκλεισε πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε εργαζόταν ως συμβασιούχος σε άλλες επιχειρήσεις του τομέα. Αυτό που ανακάλυψε η χήρα του στο γκαράζ του σπιτιού την άφησε άφωνη.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Chicago Tribune, η χήρα του Γκόντφρι μπαίνοντας στο γκαράζ του σπιτιού τους βρήκε τέσσερα πτώματα, ανθρώπινα όργανα και στάχτες νεκρών.

Ο πατέρας της γυναίκας δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε μείνει έκπληκτη και τηλεφώνησε στην αστυνομία αφού βρήκε το πρώτο πτώμα. Ιατροδικαστές προσπαθούν τώρα να αναγνωρίσουν τους νεκρούς.

Η θεωρία μου είναι ότι ετοιμαζόταν να θάψει αυτούς τους ανθρώπους, γι'αυτό μετέφερε τις σορούς τους στο σπίτι, αλλά δεν τάφηκαν ποτέ, δήλωσε στην εφημερίδα ο Τζ. Χορν, ένας από τους γείτονες και αυτόπτης μάρτυρας της απομάκρυνσης των σορών από το γκαράζ του ζεύγους.

Ίσως έφερνε πολλή δουλειά στο σπίτι. Έθαβε ανθρώπους, αυτή ήταν η δουλειά του, συνέχισε.

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html