Σοκ: Γυναίκα πέθανε αφού έφαγε ένα ρόδι ! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Σοκ: Γυναίκα πέθανε αφού έφαγε ένα ρόδι !

Κατηγορία Υγεία στις   12:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Σοκ:  Γυναίκα πέθανε αφού μολύνθηκε από τους καρπούς ροδιού!

Μια 64χρονη γυναίκα από την Νότια Αυστραλία πέθανε από ηπατίτιδα Α αφού κατανάλωσε κατεψυγμένους καρπούς ροδιού.


Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο έχει σημάνει συναγερμός και όπως μεταδίδει το ΒΒC έχει εκδοθεί προειδοποίηση για ένα αυστραλιανό προϊόν με εμπορική ονομασία “Creative Gourmet” τον Απρίλιο. Το προϊόν έχει συνδεθεί με 24 περιπτώσεις ηπατίτιδας Α σε εθνικό επίπεδο.

Οι πολίτες της Αυστραλίας έχουν κληθεί να πετάξουν τα πακέτα κατεψυγμένων φρούτων από την συγκεκριμένη μάρκα αιγυπτιακής προελεύσεως. Περίπου 2.000 πακέτα των εν λόγω κατεψυγμένων καρπών ροδιού πωλήθηκαν στην Αυστραλία. Τα φρέσκα ρόδια και τα τοπικά προϊόντα δεν επηρεάστηκαν, ανέφεραν οι αρχές.


“Ο θάνατος της γυναίκας είναι ο μόνος θάνατος που συνδέεται με αυτό το προϊόν, το οποίο ανακλήθηκε σε εθνικό επίπεδο”, δήλωσε ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Νότιας Αυστραλίας, καθηγητής Paddy Phillips.

Οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από ηπατίτιδα-Α από τα κατεψυγμένα ρόδια ανέκαμψαν πλήρως και δεν αναμένονταν άλλα κρούσματα, πρόσθεσε ο ίδιος.
Σας άρεσε; Πατήστε...