Σοκ : 65χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σοκ : 65χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 μ.μ.  |  Σάββατο 30 Ιουνίου 2018


Νέα υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης. Ο φερόμενος δράστης φέρεται να απειλούσε το ένα από τα δύο κορίτσια ηλικίας μόλις 13 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 65χρονος από τον Ορχομενό συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. καθώς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών ρομά ηλικίας 13 και 15 χρόνων.
Πηγές αναφέρουν οτι ο 65χρονος με το αυτοκίνητό του πήρε τα δύο κορίτσια από τον Ορχομενό προκειμένου να συνευρεθεί με τη 15χρονη έναντι αμοιβής.
Οδήγησε τα μικρά κορίτσια σε σπίτι που διατηρεί σε κοινότητα του Δήμου Ορχομενού όπου και συνευρέθη ερωτικά με την 15χρονη.

Απείλησε τη μικρότερη…

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  65χρονος στη συνέχεια απείλησε την 13χρονη οτι θα την εγκαταλείψει σε ερημική περιοχή προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.
Το μικρό κορίτσι που αποκάλυψε το περιστατικό στους γονείς του τελικά υπέκυψε στις απειλές και στις ασελγείς πράξεις του 65χρονου.
Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ορχομεονού, κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.
Πηγή: tvstar
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html