Κέρκυρα: Η εκπληκτική βίλα που κοστίζει 6.250.000 ευρώ – Την πουλάει μεγαλοδικηγόρος που έζησε σε αυτήν (pics) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Κέρκυρα: Η εκπληκτική βίλα που κοστίζει 6.250.000 ευρώ – Την πουλάει μεγαλοδικηγόρος που έζησε σε αυτήν (pics)

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:30 π.μ.  |  Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Μια βίλα όνειρο στην Κέρκυρα με ανέσεις και ιδιωτικό μώλο για την πρόσδεση σκάφους. Οι εικόνες εξηγούν την τιμή της...

Στα ακριβότερα προς πώληση ελληνικά εξοχικά συγκαταλέγεται μια υπερπολυτελής βίλα στην βορειοανατολική Κέρκυρα. Το όνομα αυτής Emerald Bay και η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 6,25 εκ. ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν βγει προς πώληση μερικά μοναδικά ακίνητα, ανάμεσα στα οποία και το Emerald Bay. Η υπερπολυτελής βίλα της Κέρκυρας που αποτιμάται στα 6,25 εκατ. ευρώ, πωλείται από έναν Λονδρέζο μεγαλοδικηγόρο με ειδίκευση στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών.

Πρόκειται για ένα ακίνητο 550 τ.μ., με έξι κρεβατοκάμαρες και ιδιωτικό μώλο για την πρόσδεση σκάφους. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στο Αυλάκι, πολύ κοντά στον κόλπο της Κασσιόπης. Το ακίνητο χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον ίδιο τον κάτοχό του, ενώ τα τελευταία χρόνια εκμισθωνόταν σε πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες από το εξωτερικό.

Η βίλα στην Κέρκυρα που κοστίζει 6,25 εκ. ευρώ
Πηγή: corfupress.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...