Σερβιτόρα πήρε πουρμπουάρ 3.000 δολάρια επειδή χαμογελούσε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Σερβιτόρα πήρε πουρμπουάρ 3.000 δολάρια επειδή χαμογελούσε

Κατηγορία Διεθνή στις   8:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Οι άνθρωποι που χαμογελούν συνέχεια έχουν την τάση να προκαλούν ένα συναίσθημα χαράς στους ανθρώπους γύρω τους και γίνονται πολύ αγαπητοί.

Η Μισέλ Μπούζμαν απλά δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει.

Η Μισέλ εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο στην Ουάσινγκτον εδώ και 20 χρόνια και δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελάει, όταν σέρβιρε το φαγητό στους πελάτες της.

Η Μισέλ Μπούζμαν πήρε πουρμπουάρ 3.000 δολάρια επειδή χαμογελούσε.


«Σε ευχαριστούμε που χαμογελάς. Δουλεύεις σκληρά και η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση», έγραφε το σημείωμα των ανθρώπων που της άφησαν το πουρμπουάρ.

Επίσης, το σημείωμα ανέφερε ότι καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για κάποιον καλό σκοπό. «Το κατάλαβα όταν ένας συνάδελφος μου είπε «Το ξέρεις ότι πήρες πουρμπουάρ 3.000 δολάρια;» Κοίταζα το σημείωμα άφωνη», δήλωσε η 50χρονη Μισέλ.


Το ζευγάρι που άφησε αυτό το γενναιόδωρο φιλοδώρημα θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Η Μισέλ αποφάσισε να μοιραστεί το πουρμπουάρ που της άφησαν με τους συναδέλφους της.

Με το ποσό που της έμεινε ανέφερε ότι θα πάρει δώρα στα εγγόνια της και θα φυλάξει μερικά για ένα ταξίδι στην Ιρλανδία που θέλει να κάνει.

Πηγή: tilestwra.com
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html