3 Έφηβες κορόιδευαν μια κοπέλα επειδή τραύλιζε. Προσέξτε τώρα την αντίδραση των υπόλοιπων πελατών… « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σε ΣΟΚ ο Νίκος Βέρτης! Δυστυχώς….

«Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος , τον οποίο γνώριζε καλά και είχαν κάνει παρέα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, έφυγε...

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

3 Έφηβες κορόιδευαν μια κοπέλα επειδή τραύλιζε. Προσέξτε τώρα την αντίδραση των υπόλοιπων πελατών…

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018


Όταν η έφηβη Elena αποφάσισε να βγει να πάρει μερικές μπάλες παγωτό, δεν φανταζόταν ποτέ τι κατάληξη θα είχε αυτή η έξοδός της. Η Elena τραυλίζει λίγο όταν μιλάει και συνήθως χρειάζεται περισσότερη ώρα από τους περισσότερους για να πει κάτι. Ωστόσο, με λίγη υπομονή, μπορεί να την καταλάβει κανείς αρκετά καλά.

Αλλά τι συμβαίνει εάν χάσεις την υπομονή σου; Εσύ τι θα έκανες; Αυτό που μας αρέσει πολύ σε αυτό το κοινωνικό πείραμα είναι πως η Elena όντως τραυλίζει και ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να σε πειράζουν για κάτι τέτοιο.

Όταν προσπαθεί να παραγγείλει, τρεις ηθοποιοί την κοροϊδεύουν για τον τρόπο που μιλάει. Οι υπόλοιποι πελάτες, που είναι αληθινοί, βλέπουμε πως αντιδρούν στο περιστατικό.

Οπότε τι κάνουν όταν πειράζουν ένα νεαρό κορίτσι για τον τρόπο που μιλάει; Κάνουν αυτό που πρέπει και την υπερασπίζονται! Μία γυναίκα πραγματικά δάκρυσε για το πώς της φέρθηκαν, κάτι που η Elena δεν περίμενε με τίποτα. Ποτέ στη ζωή της δεν την είχαν υπερασπιστεί έτσι!

Σας άρεσε; Πατήστε...