Έσκυψε και κοίταξε στα μάτια το σκυλάκι που χαροπάλευε - Δευτερόλεπτα αργότερα παγώσαμε (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Έσκυψε και κοίταξε στα μάτια το σκυλάκι που χαροπάλευε - Δευτερόλεπτα αργότερα παγώσαμε (video)

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   12:00 π.μ.  |  Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Αυτή είναι μια απίστευτα θλιβερή ιστορία από το Rescue From The Hart, αλλά ...χαλαρώστε! Στο τέλος του βίντεο, θα κλαίτε με δάκρυα χαράς.

Η Angel, αυτή η γλυκύτατη σκυλίτσα, είναι μια από τις χειρότερες υποθέσεις εγκατάλειψης που είχε δει η ομάδα του Rescue From The Hart– και αυτό λέει πολλά. Για μήνες, κάποιος την άφηνε επίτηδες να πεινάει. Τη στιγμή που την έσωσαν, η Angel κυριολεκτικά πέθαινε από την πείνα.

Στην αρχή βλέπουμε ένα σκελετωμένο ζώο με λίγη θέληση για ζωή. Οι εθελοντές και το προσωπικό είναι ήρωες γιατί αν και ήξεραν ότι χρειαζόταν ένα θαύμα, παρόλα αυτά δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες δίνοντάς και στην Angel πίστη και δύναμη. Αρχικά την τάιζαν με μεγάλη προσοχή. Μεγάλες ποσότητες φαγητού και πολύ γρήγορα θα τη σκότωνε.

Αλλά με τον καιρό, η ψυχή της άρχισε να λάμπει. Έτρωγε, περπατούσε, και έκανε καινούριους φίλους. Τελικά, η Angel άρχισε να αναπτύσσεται παρά τις πιθανότητες που ήταν εναντίον της.

Στο τέλος του βίντεο, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Angel είναι το ίδιο σκυλί με το αρχικό. Η μεταμόρφωσή της είναι απλά απίθανη (συν ότι βρήκε ένα σπίτι για πάντα!) και είναι κάτι που όλοι πρέπει να δουν.

Για όλα τα τέρατα στον κόσμο που μπορεί να έκαναν κάτι τέτοιο σε ένα σκύλο, υπάρχουν και άνθρωποι που αφιερώνουν τον εαυτό τους στο να τους επαναφέρουν στη ζωή.


Πηγή: fumara.gr 
Σας άρεσε; Πατήστε...