Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο;

Κατηγορία media στις   9:19 μ.μ.  |  Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο; | Newsit.gr
Υποψήφιοι προς αποχώρηση Χάρος, Παπαργυρόπουλος και Μουρούτσος!
Ημέρα αποχώρησης η σημερινή για το Survivor. Οι Διάσημοι έχασαν χθες για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και απόψε θα αποχωριστούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Ο αριθμός των παικτών στην ομάδα των Διασήμων έχει αρχίσει να μειώνεται επικίνδυνα… Καθώς μετά την σημερινή αποχώρηση, οι “κόκκινοι” θα μείνουν πέντε. Αντίθετα, οι Μαχητές αυτή τη στιγμή είναι εννέα και όπως καταλαβαίνει κανείς, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους Διάσημους.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για την μετέπειτα πορεία των “κόκκινων”. Και αυτό διότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί η ένταση που υπάρχει στην ομάδα ή αν θα σταματήσει. Είναι γεγονός ότι από τη μέρα που μπήκε ο Σώζων στο ριάλιτι, οι Διάσημοι έχουν γίνει μπάχαλο με τους καβγάδες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το θέμα με τις καρύδες. Εάν, λοιπόν, απόψε αποχωρήσει ο Χάρος, τότε λογικά θα επιστρέψει και η ηρεμία μέσα στην ομάδα, καθώς ο ίδιος και η Εύη Σαλταφερίδου δεν χωράνε μαζί στην ίδια παραλία.


Υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, είναι οι Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Μιχάλης Μουρούτσος.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html