Nα τρελαίνεσαι - Ποιος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Nα τρελαίνεσαι - Ποιος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:00 π.μ.  |  Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στην ταυτοποίηση ακόμη τριών ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη , προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ μεταξύ αυτών βρίσκεται και ένας 44χρονος αστυνομικός.

 Οι δράστες κατηγορούνται για εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Οι εμπλεκόμενοι καλούνται για εξηγήσεις στην αστυνομία και η δικογραφία αποστέλλεται στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για να πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, καθώς οι κατηγορίες σε βάρος τους είναι πλημμελημματικές.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα: Οι τρεις από τους έσσερις πρώτους που εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή. Ο τέταρτος είναι ανήλικος και παραπέμφθηκε να δικασθεί σε δικαστήριο ανηλίκων, ενώ χθες ταυτοποιήθηκε 41χρονος καταστηματάρχης που ήταν αυτός ο οποίος μετείχε στην επίθεση κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του. 

Πληροφορίες που μεταδίδει το Voria.gr, από τα βίντεο τα οποία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο αστυνομικός δεν έχει άμεση συμμετοχή στην επίθεση κατά του δημάρχου, ωστόσο, εμφανίζεται να είναι στην ομάδα εκείνων οι οποίοι δίνουν το έναυσμα για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το στοιχείο αυτό καθώς και για την εν γένει πορεία των ερευνών η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει ενημερώσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Αστυνομική πηγή που επικαλείται το Voria.gr, αναφέρει ότι η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει επίσης τη στάση την οποία τήρησαν οι περίπου πέντε αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι ήταν στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξ αυτών, μόνον ένας προσέτρεξε σε βοήθεια προς τον δήμαρχο και συγκεκριμένα, προσπάθησε να απωθήσει τους επιτιθέμενους την ώρα που ο κ. Μπουτάρης είχε πέσει στο έδαφος. Οι υπόλοιποι τέσσερις φαίνεται να παραμένουν αδρανείς και απλώς να παρατηρούν τα γεγονότα, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να παρεμποδίσουν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

lawandorder.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html