Νέα επίθεση από Τούρκους χάκερς: «Χτύπησαν» τη σελίδα της Honda Ελλάδας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Νέα επίθεση από Τούρκους χάκερς: «Χτύπησαν» τη σελίδα της Honda Ελλάδας

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μαίνεται ο κυβερνοπόλεμος Ελλήνων και Τούρκων – Μετά το σαρωτικό πλήγμα των Ελλήνων σε 13.000 τουρκικούς σέρβερς, οι Τούρκοι απάντησαν με επίθεση στη σελίδα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος Ελλήνων και Τούρκων προγραμματιστών με εκατέρωθεν επιθέσεις που συνοδεύονται από απειλές και εκβιασμούς.

Την αρχή είχαν κάνει οι Τούρκοι, όταν «χτύπησαν» τη σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων προκαλώντας ανησυχία στις ελληνικές Αρχές. Συνέχισαν με τη σελίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας χάντμπολ, της Suzuki Ελλάς και της εφημερίδας «Ρεθυμνιώτικα Νέα».

Η απάντηση των Ελλήνων χάκερς ήταν άμεση και ηχηρή! Διέλυσαν 13.000 τουρκικούς σέρβερς και ισοπέδωσαν ηλεκτρονικά για 12 ώρες το κορυφαίο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

Οι Anonymous Greece έστειλαν μήνυμα στην τουρκική κυβέρνηση, στους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερς ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει το Isis με την επιχείρηση στο Αφρίν. «Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες», αναφέρουν οι Έλληνες χάκερς.

Μετά το ισχυρό πλήγμα των Ελλήνων, κάποιοι θα περίμεναν ηχηρή απάντηση από τους Τούρκους. Μάταια, τρεις ημέρες μετά, το μόνο που κατάφεραν οι «γείτονες» είναι να πλήξουν μόνο την ιστοσελίδα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Honda στην Ελλάδα.

Η σελίδα Honda-cars.gr είναι εκτός λειτουργίας και για να γίνει κατανοητό το μήνυμα των τούρκων χάκερς το έχουν μεταφράσει και στα αγγλικά. Οι Τούρκοι χάκερς, που όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές υποκινούνται από το καθεστώς Ερντογάν, αναφέρονται και πάλι στους 8 τούρκους αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει ασυλο. Κατηγορούν την Ελλάδα ότι συμπράττει με τους πραξικοπηματίες και απειλούν και πάλι να μας ρίξουν όλους στην θάλασσα όπως έκαναν και με τους προγόνους μας.

Η μουσική που ακούγεται στο βάθος είναι από το τουρκικό σήριαλ, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





newsbomb.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html