Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   4:30 π.μ.  |  Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

diaforetiko.gr : 1 karalalala1 600x400  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!

Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν οικονομία. Οι τσέπες και τα πορτοφόλια αδειάζουν με απελπιστικά γρήγορους ρυθμούς, έτσι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσει κανείς, είναι να στραφεί σε έξυπνες λύσεις! Κάποιοι μετακομίζουν σε μικρότερα σπίτια, στριμώχνοντας την οικογένεια τους. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι!
Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα ξοδεύετε σε απορρυπαντικά; Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας φανερώναμε πως μπορείτε να πλύνετε μέχρι και 30 πλυντήρια ρούχων με λιγότερο από 5 ευρώ; Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Αρκεί να αποφασίσετε να φτιάξετε μόνοι σας το απορρυπαντικό!
Απαιτούνται τρία μόλις υλικά κι όρεξη να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα! Η διαδικασία παρασκευής είναι απλή και το όφελος; Τεράστιο! Θα χρειαστείτε:
  • 1 πλάκα σαπούνι τριμμένο (στον τρίφτη του τυριού!)
  • 1 φλιτζάνι βόρακα (ένυδρο ορυκτό του βορίου)
  • 1 φλιτζάνι καθαριστική σόδα.
Βήμα 1ο: Συγκεντρώστε τα υλικά σας. 


Πέρα από τα τρία βασικά συστατικά, θα χρειαστείτε έναν τρίφτη τυριού κι ένα μίξερ.

diaforetiko.gr : 0 dlewisa1 600x313  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!
Βήμα 2ο: Τρίψτε το σαπούνι στον τρίφτη σαν να ήταν τυρί! Προσοχή, μόνο, δεν τρώγεται!
diaforetiko.gr : 1 karalalala1 600x4001  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!
Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε το μίξερ για να ανακατέψετε τη σόδα, το βόρακα και το σαπούνι.
diaforetiko.gr : 2 karalalala1 600x400  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!
Βήμα 4ο: Φυλάξτε το καθαριστικό σας σε ένα αεροστεγές δοχείο. Έτοιμο! Έχετε ένα εξαιρετικό καθαριστικό ρούχων που κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ και θα σας πλύνει περίπου 30 πλυντήρια ρούχων! Σκεφτείτε πόση οικονομία θα κάνετε!
diaforetiko.gr : 3 flickr Britt Reints1 600x600  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!
Κι αν θέλετε, μπορείτε να τοποθετήσετε το χειροποίητο καθαριστικό σε ένα όμορφο βάζο!
diaforetiko.gr : 4 karalalala1  Φαίνεται σαν τριμμένο τυρί αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κόλπο για να εξοικονομήσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ευρώ !!!
Δεν ήταν πολύ εύκολο; Κι αν έχετε αμφιβολίες ή απορίες, μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, θα σας πείσει!

διαφορετικό
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html