Θεσσαλονίκη: Κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια και συνελήφθη – Τι έκρυβαν οι σακούλες που κρατούσε… « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Θεσσαλονίκη: Κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια και συνελήφθη – Τι έκρυβαν οι σακούλες που κρατούσε…

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Ο νεαρός κατέβηκε με δύο σακούλες στα χέρια και περπάτησε προς τον κάδο σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βρισκόταν με χειροπέδες...

Το  τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης, ενός 37χρονoυ  οποίος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., να πετάει σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 2 σακούλες που περιείχαν 15 μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 43,7 γραμμαρίων, τα οποία προόριζε για εμπορία.

Δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 38 ετών, καθώς και 37χρονου , ο οποίος προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης από τους δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικρόδεμα κάνναβης βάρους 21 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 108,10 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: seleo.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...