Αδιανόητη απάντηση αστυνομικού σε γυναίκα: «Αν σε σκοτώσει θα έρθουμε να δούμε το πτώμα σου» « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Αδιανόητη απάντηση αστυνομικού σε γυναίκα: «Αν σε σκοτώσει θα έρθουμε να δούμε το πτώμα σου»

Κατηγορία Διεθνή στις   2:00 μ.μ.  |  Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ένα αδιανόητο περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στη Ρωσία: η 36χρονη Γιάνα Σαβτσούκ ξυλοκοπήθηκε βάναυσα...από τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, είναι το γεγονός πως η άτυχη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία 40 λεπτά προτού δεχτεί την επίθεση, όπου συνάντησε την πλήρη αδιαφορία των Αρχών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, νιώθοντας ότι κάτι κακό θα της συμβεί η Σαβτσούκ κάλεσε την αστυνομία αλλά αντί να λάβει βοήθεια, αυτό που άκουσε την άφησε εμβρόντητη: «Μην μας πάρετε ξανά τηλέφωνο, δεν θα έρθουμε».

«Τι εννοείτε δεν θα έρθετε; Αν μου συμβεί κάτι κακό και σας καλέσω δεν θα έρθετε;» συνέχισε με αγωνία η Σαβτσούκ.

«Αν σας σκοτώσει, θα έρθουμε να συντάξουμε αναφορά για το πτώμα σας, μην ανησυχείτε» ήταν η αφοπλιστική απάντηση της αστυνομικού Νατάλια Μπασκάτοβα.

Όπως προαισθάνθηκε η γυναίκα, λίγα λεπτά αργότερα ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε άγρια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα, στα οποία υπέκυψε.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 1,5 χρόνο στο Οριόλ της Ρωσίας, και ο δολοφόνος της 36χρονης έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για τη δολοφονία.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί ότι η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση της Σαβτσούκ έχει κατηγορηθεί μόνο για επαγγελματική αμέλεια, μια κατηγορία που τιμωρείται με πρόστιμο ή κοινωνική εργασία.

tromaktiko
Σας άρεσε; Πατήστε...