Λακωνία: Τον χτύπησε φορτηγό και στη συνέχεια αυτοκίνητο – Το ασθενοφόρο έφτασε μισή ώρα αργότερα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Λακωνία: Τον χτύπησε φορτηγό και στη συνέχεια αυτοκίνητο – Το ασθενοφόρο έφτασε μισή ώρα αργότερα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο σήμειο έβλεπαν τον άνδρα αιμόφυρτο να κείτεται στο δρόμο χωρίς να είναι σε θέση να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, το ασθενοφόρο καθυστέρησε πολύ...

Ήταν περίπου 22.30 χθες το βράδυ (07-05-2018), όταν ένας 39χρονος Ρουμάνος χτυπήθηκε στον Βλαχιώτη (22ο χλμ εθνικής οδού Τάραψας – Μονεμβασίας) αρχικά από φορτηγό αυτοκίνητο και διαδοχικά από ένα επιβατηγό.

Δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο σήμειο έβλεπαν τον άνδρα αιμόφυρτο να κείτεται στο δρόμο χωρίς να είναι σε θέση να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, το ασθενοφόρο έφθασε μέτα από τουλάχιστον 40 λεπτά, αφού ερχόταν από τη Σπάρτη.

Ο άτυχος αλλοδαπός διακομίστηκε τελικά βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου οι γιατροί αναμένουν τη σταθεροποίηση της κατάστασής του για να μεταφερθεί στο Θριάσειο.

Το ΕΚΑΒ επισημαίνει ότι το ασθενοφόρο κλήθηκε στις 22.36 και έφθασε μισή ώρα μετά στις 23.06. Κι αυτό διότι δεν υπήρχε βάρδια σε Μολάους – Βλαχιώτη – Γύθειο, με αποτέλεσμα τα τρία διαθέσιμα ασθενοφόρα να είναι από Αρεόπολη (1) και Σπάρτη (2).

Πηγή: laconialive.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...