Χανιά: Διαρρήκτης έφαγε το ξύλο της ζωής του – Τον έπιασαν στα χέρια τους μετά από κυνήγι! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Χανιά: Διαρρήκτης έφαγε το ξύλο της ζωής του – Τον έπιασαν στα χέρια τους μετά από κυνήγι!

Κατηγορία Ελλάδα στις   1:00 π.μ.  |  Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Ο διαρρήκτης αποφάσισε να χτυπήσει ακόμα ένα σπίτι, αλλά αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Άφωνοι οι τουρίστες που έβλεπαν την εξέλιξη...

Σε άγριο ξύλο κατέληξε απόπειρα διάρρηξης στη παλιά πόλη των Χανίων το βράδυ του Σαββάτου (05-05-2018), αφήνοντας εμβρόντητους τους περαστικούς στην οδό Χάληδων, λίγα μέτρα από το Ενετικό Λιμάνι. Η αστυνομία – σύμφωνα με καταγγελίες – φάνηκε αρκετή ώρα μετά, παρότι μιλάμε για το πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης και προχώρησε στην προσαγωγή του δράστη της απόπειρας διάρρηξης, τον οποίον στο μεταξύ, είχαν ακινητοποιήσει πολίτες!

Την ίδια ώρα, περαστικοί κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την άγρια συμπλοκή με τα ντροπιαστικά βίντεο να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δυσφημίζοντας τα Χανιά σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η αρχή της ιστορίας βρίσκεται στην οδό Πόρτου, εκεί όπου άνδρας Ρομά, γνωστός στην περιοχή, επιχείρησε να διαρρήξει διπλανά διαμερίσματα όπου κατοικούν Αλβανοί πολίτες, κάτοικοι Χανίων εδώ και πολλά χρόνια.

Η απόπειρα έγινε αντιληπτή άμεσα και η σύζυγος ενός εκ των ενοίκων άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν ο αδελφός της και ο σύζυγός της και κυνήγησαν τον δράστη με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν. Το κυνηγητό κατέληξε στην οδό Χάληδων όπου ενεπλάκησαν και άλλα άτομα, κυρίως τσιγγάνοι, γι’ αυτό και το περιστατικό παρουσιάστηκε ως «επεισόδια Αλβανών – Ρομά».

Όταν τελικά κατέφτασε η αστυνομία, προχώρησε -σύμφωνα με μαρτυρίες στην προσαγωγή του δράστη ενώ οι Αλβανοί πολίτες που έχουν εμπλακεί στον καβγά έδωσαν επίσημες καταθέσεις.

Πηγή: zarpanews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...