Μόνο στην Ελλάδα! Τον τσίμπησε φίδι, πήγε στο νοσοκομείο αλλά δεν του δόθηκε ορός επειδή ήταν… « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μόνο στην Ελλάδα! Τον τσίμπησε φίδι, πήγε στο νοσοκομείο αλλά δεν του δόθηκε ορός επειδή ήταν…

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 μ.μ.  |  Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Καβαλιώτης, κάτοικος Παληού εκτελούσε εργασίες στον κήπο του όταν είχε την ατυχία, λίγη ώρα μετά, μέσα από τα χόρτα να βγει και να τον τσιμπήσει στο χέρι μία οχιά!

Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, προκειμένου να του χορηγηθεί αντιοφικός ορός. Δεν περίμενε, βέβαια, ότι επειδή ήταν… Σάββατο και το φαρμακείο δεν εφημερεύει Σαββατοκύριακα και αργίες, δεν θα ήταν δυνατό να έχει την απαραίτητη φαρμακευτική κάλυψη!

Πιο συγκεκριμένα, στο φαρμακείο του Νοσοκομείου θα έπρεπε να υπάρχουν σε απόθεμα αντιοφικοί οροί, με τη μόνη διαφορά ότι δεν ήταν σε υπηρεσία η Διευθύντρια του Φαρμακείου για να δώσει την εντολή να χορηγηθεί ο ορός και να υποδείξει το πού βρίσκεται!

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αναστάσιος Καρασαββόγλου ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή και με δική του πρωτοβουλία μπήκε στο φαρμακείο, στην προσπάθειά του να βρεθεί ο αντιοφικός ορός. Όταν δεν μπόρεσε να τον βρει ούτε ο ίδιος, ο ασθενής οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την «περιπέτεια» που πέρασε, του χορηγήθηκε ο αντιοφικός ορός και του παρασχέθηκαν όλες οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες.

Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Εφημερίδα Νέα Εγνατία ο κ. Καρασαββόγλου, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Δυστυχώς δεν εφημέρευε το φαρμακείο. Ο συμπολίτης μας ήρθε στο νοσοκομείο μεσημέρι Σαββάτου. Το συμβάν έρχεται να αναδείξει πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει εκτός από την φαρμακοποιό-υπεύθυνη του φαρμακείου του Νοσοκομείου Καβάλας και άλλοι φαρμακοποιοί. Στην πρότασή μας για τον νέο Κανονισμό του νοσοκομείου μας ζητάμε την πρόσληψη 2 φαρμακοποιών. Να σημειώσω δε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε δυο αντιοφικούς ορούς στο φαρμακείο μας».

Θα υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση από την οικογένεια

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το ατυχές περιστατικό, ο άτυχος ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού παρά τις παρεμβάσεις των ιατρών, η πολύωρη καθυστέρηση χορήγησης του αντιοφικού ορού επιδείνωσε την κατάσταση του ασθενούς.

Η οικογένεια του παθόντα είναι αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στην υπόθεση και να στραφεί κατά της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου. Να σημειωθεί δε, ότι όπως ισχυρίζεται η πλευρά τους, στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε ούτε ένας αντιοφικός ορός σε απόθεμα!

Πηγή: kavalapost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html