Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της γεωργιανής σπείρας που λήστευε σπίτια στην Αττική « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της γεωργιανής σπείρας που λήστευε σπίτια στην Αττική

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:00 π.μ.  |  Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδωσε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ, στο οποίο καταγράφεται καρέ καρέ η δράση της γεωργιανής σπείρας, η οποία είχε ρημάξει διαμερίσματα στην Αττική.

Στο βίντεο φαίνονται δύο μέλη της σπείρας, οι οποίοι με κλειδί πασπαρτού εισβάλουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε διαμέρισμα από τη θωρακισμένη πόρτα, στο κέντρο της Αθήνας, στις 14 Μαΐου. Όπως φαίνεται στο υλικό, ο ένας από τους διαρρήκτες συχνά πηγαινοέρχεται και κοιτάζει από το ματάκι της πόρτας σε περίπτωση που έρθει κάποιος και το σχέδιό τους δεν ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει και στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ψάχνουν όλα τα δωμάτια και αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρίσκουν. Το βίντεο ήρθε στην κατοχή της αστυνομίας όταν στο κατάστημα του επιχειρηματία και ενοίκου του σπιτιού, μία υπάλληλός του έβλεπε ζωντανά τι συμβαίνει μέσω ζωντανής σύνδεσης στον υπολογιστή τους.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, οι διαρρήκτες είχαν εξαφανιστεί. Η Ασφάλεια έφτασε στα ίχνη της σπείρας μετά τη σύλληψη επιχειρησιακών μελών, πρώτα στην περιοχή του Παπάγου και αργότερα στην Κυψέλη.


newsbeast.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html