Συμπλοκή και ένοπλη ληστεία – Το παρελθόν ανάμεσα σε δράστες και θύματα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Συμπλοκή και ένοπλη ληστεία – Το παρελθόν ανάμεσα σε δράστες και θύματα

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Συμπλοκή και ένοπλη ληστεία στη Λαμία – Το παρελθόν ανάμεσα σε δράστες και θύματα | Newsit.gr
Επεισοδιακή ληστεία το απόγευμα της Πέμπτης στη Λαμία.
Προηγούμενα είχαν όπως λένε οι πληροφορίες θύτες και θύματα που ενεπλάκησαν στη ληστεία που σημειώθηκε στη Λαμία.

Πώς έγινε η ληστεία
Ένα ζευγάρι ρομά, κινείτο με το μαύρο αυτοκίνητό τους επί της Μαρκου Μπότσαρη. Ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, επίσης ρομά, δυο άνδρες (αδέλφια) και μια γυναίκα, πετάχτηκε μπροστά στη διασταύρωση από Δροσοπούλου και τους έκλεισε το δρόμο.

Ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου προσπάθησε να τους αποφύγει στρίβοντας δεξιά στην οδό Δροσοπούλου αλλά βρέθηκε σε αδιέξοδο. Ο ένας από τα αδέλφια τράβηξε όπλο και απείλησε το ζευγάρι, ενώ τράβηξαν έξω από το αυτοκίνητο τη γυναίκα, την οποία αφού έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα, μέσα στην οποία είχε 850 ευρώ, όπως δήλωσε η ίδια αργότερα στους αστυνομικούς.

Αναζητούνται οι δράστες
Στο σημείο έγινε χαμός. Επαγγελματίες, διερχόμενοι και περίοικοι, σοκαρίστηκαν με τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους, ενώ κάποιοι έτρεξαν να κρυφτούν όταν είδαν το όπλο γιατί δεν ήξεραν τι θα ακολουθήσει. Ευτυχώς δεν έπεσε πυροβολισμός, αφού αμέσως μετά οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί από την Άμεση Δράση και την Ασφάλεια Λαμίας έσπευσαν στο σημείο. Δεν πρόλαβαν τους δράστες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και αναζητούνται.

Βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες των ρομά
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεταξύ των δυο οικογενειών ρομά υπάρχει βεντέτα, αφού έχουν πάρει ο ένας τη γυναίκα του άλλου και έχουν γίνει διάφορα ανάλογα σκηνικά στο παρελθόν.

Πριν λίγους μήνες είχε πέσει άγριο ξύλο πάλι μέσα στο δρόμο με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τότε εκτός από το ξύλο της αρκούδας, που έπεσε, είχαν τραβήξει και μαχαίρι.

πηγή: LamiaReport

Σας άρεσε; Πατήστε...