«'Εβρεξε λεφτά» - Όχημα χρηματαποστολής σκόρπισε 600.000 δολάρια σε αυτοκινητόδρομο (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

«'Εβρεξε λεφτά» - Όχημα χρηματαποστολής σκόρπισε 600.000 δολάρια σε αυτοκινητόδρομο (video)

Κατηγορία Διεθνή στις   5:00 π.μ.  |  Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

Λένε πως δεν βρέχει λεφτά από τον ουρανό, όμως αυτό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Ι-70, στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ.

Το θωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής της Brinks έχασε, όπως υπολογίζεται, κάπου $600.000 σε μετρητά όταν άνοιξε μόνη της η πίσω πόρτα ενώ πήγαινε με 110 km/h προχθές κατά τις 9 το πρωί. 

Σάκοι με λεφτά καθώς και χύμα χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός. «Ήταν σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία», είπε αξιωματικός της αστυνομίας στο CBS. «Χαρτονομίσματα να πετάνε στον αέρα, αυτοκίνητα να σταματούν και να βγαίνει έξω ο κόσμος…». 

Μόνο όταν ένας άλλος οδηγός πλεύρισε το φορτηγό και του έκανε απελπισμένα νοήματα να κοιτάξει τι συνέβαινε πίσω του, ο οδηγός της Brinks κατάλαβε τι είχε γίνει και σταμάτησε. Φυσικά, πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει για να μαζέψουν λεφτά, με κάποιους μάλιστα να πηδάνε και την περίφραξη για να μην τους ξεφύγει χαρτονόμισμα.


Η αστυνομία όμως τόνισε ότι αυτό αποτελεί κλοπή και κάνει έρευνες για να εντοπίσει τέσσερις οδηγούς –ανάμεσά τους κι έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου!– που μάζεψαν σάκους με λεφτά κι εξαφανίστηκαν.

«Αν θέλετε, με καθαρή συνείδηση, να φέρετε πίσω τα λεφτά, υπάρχει αμνηστία. Δεν θα σας υποβληθούν ερωτήσεις αν είστε πρόθυμοι να τα επιστρέψετε», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας της Indiana.

Πηγή: drive.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...