Φρίκη! Συνελήφθη 11χρονος για βιασμό 7χρονου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Φρίκη! Συνελήφθη 11χρονος για βιασμό 7χρονου

Κατηγορία Διεθνή στις   12:00 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ένα 11χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτος για το βιασμό επτάχρονου αγοριού στη Βρετανία.

Η επίθεση φέρεται να έγινε στο Wool του Dorset, πολύ κοντά στο σπίτι που διαμένει ο 7χρονος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η επίθεση έγινε τη Δευτέρα στις 14 Μαΐου, σε εξωτερικό χώρο, ενώ τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, Σάββατο, μετά τη σύλληψη του υπόπτου. Η μητέρα του θύματος λέει ότι ο γιος της - ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους - δεν είναι «ο ίδιος» μετά τον βιασμό του.

Ο 7χρονος σύμφωνα με τη μητέρα του έπαιζε έξω όταν σε κάποια στιγμή έστριψε σε μία γωνία εξαφανίστηκε. Επέστρεψε λίγο αργότερα με και έδειχνε αμήχανος. Απαντώντας σε επίμονα ερωτήματα των γονιών του φέρεται να τους αποκάλυψε ότι βιάστηκε.

Η μητέρα του δήλωσε: «Κανονικά είναι πολύ ζωντανός αλλά το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ήσυχος και κλεισμένος στον εαυτό του. Δεν είναι πια ο ίδιος. Είμαστε πολύ ανήσυχοι γι’ αυτόν».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η Αστυνομία του Dorset διερευνά επί του παρόντος μια καταγγελία  για βιασμό. Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, 14 Μαΐου, σε εξωτερικό χώρο. Το θύμα - ένα αγόρι επτά ετών - υποστηρίζεται από ειδικευμένους αξιωματικούς. Ένα 11χρονο αγόρι συνελήφθη ως ύποπτο για βιασμό και απελευθερώθηκε ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού».

newpost.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html