Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκε με απίθανο τρόπο και το δεύτερο παιδί τους [pics] « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκε με απίθανο τρόπο και το δεύτερο παιδί τους [pics]

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:17 π.μ.  |  Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Πάτρα: Συγκλονίζει η νέα οικογενειακή τραγωδία – Σκοτώθηκε με απίθανο τρόπο και το δεύτερο παιδί τους [pics] | Newsit.gr
Οι γονείς έχασαν τα δύο παιδιά τους στην Πάτρα, μέσα σε 20 ημέρες. Ο αναπάντεχος θάνατος του Πάνου Κοκκίνη σόκαρε συγγενείς και φίλους...
Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα. Tραγικό το παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του 23χρονου Πάνου Κοκκίνη, η οποία «έχασε» δύο παιδιά σε διάστημα είκοσι ημερών.

Ο 23χρονος Πάνος Κοκκίνης έχασε τη μάχη για τη ζωή του μετά από χτύπημα στο κεφάλι που προήλθε από πτώση στα σκαλοπάτια του σπιτιού του. Δύο ημέρες πριν χτυπήσει, είχε χάσει τον 17χρονο αδελφό του, ο οποίος ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες και κατέληξε μετά από υψηλό πυρετό, στα τέλη Μαρτίου.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι δύο ημέρες αργότερα, ένα τηλεφώνημα του 23χρονου θα στεκόταν μοιραίο. Ο άτυχος νεαρός βγήκε από το σπίτι για να μπορέσει να μιλήσει και εκεί έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Την περασμένη Τρίτη (17-04-2018) κατέληξε στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν και την περιοχή της Παραλίας Πατρών όπου διέμενε.

Ο Πάνος Κοκκίνης που σκοτώθηκε
Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την περιοχή της Παραλίας Πατρών όπου διέμενε. Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, τα συλλυπητήρια μηνύματα συγκλονίζουν. «Γιατί ρε φίλε κι εσύ; Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά… Θα είσαι πάντα εδώ… »

«Καλο ταξιδι Πανουλη, εφυγες αδικα… Ηθελε ο θεος να γινεις ενα απο τα αγγελουδια του να σε εχει κοντα του Καλο παραδεισο.»

«τι σου ειναι η ζωη ομως? μια στιγμη, ενα δευτερολεπτο ολα.. μην αφηνεις τιποτα για αυριο.. λυπαμαι που σε αφησα να φυγεις χωρις εναν καφε αγαπημενε μου! να μας προσεχεις απο εκει ψηλα και να μας δινεις δυναμη για τη συνεχεια! Μικρε αγγελε θα σε θυμαμαι παντα!!! καλο ταξιδι».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html