Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ζευγαριού - Υπάρχουν βίντεο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ζευγαριού - Υπάρχουν βίντεο

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:00 μ.μ.  |  Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Μάχη με το χρόνο δίνουν αστυνομικοί και ανακριτές στην Λευκωσία προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την πλήρη εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου και θα συγκλόνισε την Κύπρο και το πανελλήνιο.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του φονικού όπλου, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Παρόλα αυτά, το γεγονός δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανακριτές της υπόθεσης αφού η εκτίμηση είναι ότι έχουν στην κατοχή τους αρκετά στοιχεία και τεκμήρια τα οποία θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση.

Οι ανακριτές έχουν περιορίσει τα σενάρια που διερευνούν και η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ταυτοποίηση γενετικού υλικού αλλά και στοιχείων, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι υπήρξε παρέμβαση στη σκηνή και ότι το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που αναφέρεται ως περιστατικό.

Κλειδί στην κατεύθυνση των ερευνών αποτέλεσε το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της οικίας, επομένως ο κλοιός γύρω από τον ύποπτο ή τους ύποπτους έχει στενέψει, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Συνεπώς δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και εντάλματα σύλληψης. Υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και εκεί επικεντρώνονται οι προσπάθειες. Τέλος πρέπει ν' αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας παραλήφθηκε επιπρόσθετο υλικό το οποίο κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Στο μεταξύ ούτε την Παρασκευή δεν μπόρεσε να λάβει κατάθεση η αστυνομία από τον 15χρονο γιο του ζευγαριού.

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αστυνομικές πηγές, η κατάθεση από τον ανήλικο δεν λήφθηκε καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα κάποιων επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τεκμήρια που εντοπίστηκαν στο σπίτι.

Σήμερα έγινε ανίχνευση του χώρου γύρω από το σπίτι με σκύλους και ειδικούς αστυνομικούς σε θέματα εγκληματολογικής έρευνας, χωρίς να εντοπιστεί τίποτα.

Η έρευνα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές επικεντρώνεται εντός του σπιτιού καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη διαφυγής των δραστών. Δηλαδή δεν υπήρξαν κηλίδες αίματος, πατημασιές, πληροφορίες για αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα που να προσέγγισε το σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Κάποια ματωμένα ρούχα και άλλα τεκμήρια εντός του σπιτιού τυγχάνουν αξιολόγησης.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι οι δράστες μισούσαν τον καθηγητή

Οι ειδικοί σε θέματα διερεύνησης εγκλημάτων θεωρούν πως ο δράστης ή οι δράστες έτρεφαν μίσος για τον 60χρονο καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου, και αυτό καθίσταται σαφές από τις 26 μαχαιριές στο σώμα του. Μαχαιριές που κάποιες εξ αυτών φαίνεται να έγιναν όταν δεν ήταν σε θέση καν να αντιδράσει είτε γιατί εξέπνεε είτε γιατί είχε ήδη εκπνεύσει. Οι 9 μαχαιριές στο σώμα της 59χρονης Ντίνας Σεργίου, δείχνουν σαφώς θυμό αλλά όχι στον βαθμό που αυτός εκδηλώθηκε στο σύζυγο της.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html