Απίστευτο: Έκανε Σούζα και είχε δίπλα του Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε τι έγινε Τελικά… (video) « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


On Line

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανάβει φωτιές το φιλί του οδοντίατρου στο στόμα – Έξαλλη η μητέρα του παιδιού!

ο γνωστό έργο του μεγάλου γλύπτη Χρήστου Καπράλου, η «Μάνα», που κοσμεί και την ομώνυμη πλατεία του Παναιτωλίου, απ΄όπου κατάγονταν ο σπου...

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Απίστευτο: Έκανε Σούζα και είχε δίπλα του Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε τι έγινε Τελικά… (video)

Κατηγορία Ελλάδα στις   3:00 μ.μ.  |  Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018


Πολλοί φίλοι των δύο τροχών (φυσικά και των 4) παρασύρονται και εκφράζουν την… αγάπη τους για την μοτοσυκλέτα σε δημόσιους δρόμους. Όπως για παράδειγμα συμβαίνει με αναβάτες που κάνουν… σούζες!

Απίστευτες εικόνες στους ελληνικούς (και όχι μόνο) δρόμους.. Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube πριν από λίγες ημέρες, ένας αναβάτης οδηγεί με σούζα τη μοτοσυκλέτα του. Ενώ απολαμβάνει την κίνηση στον έναν… τροχό ξαφνικά εμφανίζεται δίπλα του ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Αρχικά.. «παγώνει» και όπως ο ίδιος γράφει, δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει την οδήγηση στη μία ρόδα. Όπως φαίνεται από το βίντεο και οι αστυνομικοί έδειξαν να απολαμβάνουν τα ακροβατικά του αναβάτη ο οποίος δικαιολόγησε τον τρόπο οδήγησης, ως αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Μία επικίνδυνη κατάσταση που δεν πρέπει να γίνεται σε δημόσιο δρόμο.

Δείτε το βίντεοtilestwra.com
Σας άρεσε; Πατήστε...